Heipodei piiiiiitkästä aikaa!! Onko täällä vielä joku...??? Todellakin pitkästä tauosta kertoo se, että unohdin blogini salasanan ja jouduin tilaamaan uuden ennenkuin pääsin tänne! :D

Siitä on kaksi vuotta, kun olen viimeksi jotain kunnolla kirjoittanut tänne - joten en todellakaan jaksa alkaa enkä edes muista mitä kaikkea tänä aikana on tapahtunut.

Töihin lähdin Pihlan ollessa 1v3kk ikäinen. ''Pääsin'' yksityisyrittäjäksi ryhmikseen. Ensin pidin sitä lottovoittona, kunnes totuus alkoi valjeta pikkuhiljaa.... Maaliskuusta marraskuuhun 2013 kestin sitä suoranaista helvettiä, kunnes irtisanouduin ja siitähän se vasta riemu repesi -  viimeinen kuukausi siellä vasta helvetillinen olikin! Saan sydämentykytyksiä vieläkin pelkästä paikan ajattelustakin, joten en hirveästi viitsi niitä aikoja muistella... Siellä vain ei tullut mitenkäänpäin toimeen työkavereiden eikä oikein lasten vanhempienkaan kanssa... Sitä paskanpuhumisen määrää ei voi sanoin kuvailla. Voi että mä olin helpottunut kun viimeistä kertaa vedin sen työpaikan oven perässäni kiinni!

En silti ehtinyt laakereillani levätä kuin viikon verran, sillä olin jo syksyllä aloittanut järjestelyt uuden työkaverin kanssa, jotta saisimme perustettua oman ryhmiksen tänne meille kotiin. Kaikki vaikutti taas oikein mallikkaalta ja olin niin onnellinen kun sain tehdä asiat just niinkuin itse halusin, ei tarvinnut kinata kenenkään kanssa eikä varsinkaan huutaa päinyhteen nurkan takana kun vanhemmat odottivat eteisessä joko tuoden tai hakien lapsiaan.... =) 
No, tätä onnea kesti sitten tasan 1,5 kuukautta, kunnes totesin että ei tästä tule yhtään mitään. Työkaveri sai lähteä hoitamaan omat lapsensa omaan kotiinsa. En päässyt tälläkään kertaa helpolla; voi sitä viestitulvaa, solvausta solvauksien perään viikkotolkulla eikä itsessä tietenkään mitään vikaa! ;)

Nyt olen sitten helmikuun puolestavälistä asti ollut ihan vain itsekseni hoitolasteni kanssa tässä kotona ja tosi hyvin on mennyt! Kesälomaa tällä hetkellä vietän, 3.8. palattava takaisin sorvin ääreen ja 10.8. tulee uusi hoidokkikin! =)) 

 

Palaan takasin vähän syvällisemmin tässä lähiaikoina....