Asiat etenee ja järjestyy!! Rahat tuli tänään, JES! Eilen kävin äiteen kanssa VuokraLukaalissa kattomassa kämppiä ja löytyhän niitä :) Yhtä käytiin heti kattomassa, oli kyllä ihan siisti ja kiva. Miinuksena vessan kamalat seinät  En tiiä mitä materiaalia on, ei oikeen muovia mutta ei kyllä kaakeliakaan.. Mutta se väri, se väri oli jotain aivan järkyttävää!  Ei vissiin oo vessaremonttia tehty rakentamisen jälkeen, eli muistaakseni jotain luvulta 70 se on. Sellaset likasen beigen väriset ja jotain kuvioo siinä on.. Ei nähty oikeen kunnolla kun sielä ei tietenkään sähköt toimineet ku vuokralainen on lähteny ja ilta alko jo hämärtää... taskarilla yritettiin tiirailla. Muuten ihan hieno kyllä, muut osat paitsi keittiö rempattu juuri. Neliöitä 30, vuokra 380€. Sähkö täytyy maksaa ite. Pyykkitupa ja kellari löytyy, talossa on hissi ja toi kämppä on kerroksessa 5/6. Iskä tykkäs ku sanoin että vakuus 760€  =)

Muutamaa kämppää käydään vielä tällä viikolla tai heti ens viikon alussa kattomassa, kun niihin ei eilen päässy, toisessa oli muita kattojia ja toisesta ei oo vielä edellinen vuokralainen ees palauttanu avaimia.
Lisäks katton vielä olisko Porin YH-asunnoilla jotain kivaa tarjolla.

Eilen tapahtu muutakin kivaa. Oli se lääkäri aamulla. Oli tosi osaava, mukava nuori naislääkäri :) Sain nyt vihdoinkin niitä unilääkkeitä. Se lääkäri anto mulle pari liuskaa mukaan kokeiluks jotain pillereitä ja jos/kun ne loppuu ja sopii mulle, käyn hakemassa apteekista lisää. Joku Ketapinor se oli. Eli siis noi pari liuskaa ei oo samat kun ne mitä sit apteekista haen, samaa tavaraa kyllä mutta halvempia kuulemma...

Otin heti eilen illalla yhden ennenku menin nukkuun ja nukahdinki sitte melko pian. Johtuko väsymyksestä vai pillereistä en tiiä... Mutta niin hyvin mä nukuin, etten aikoihin! En heränny yöllä kertaakaan ja aamulla oli tosi levänny ja pirtee olo. Tosin hieman tokkurainen, mutta kyllä se päivä siitä sitte lähti :)

Nyt en taida ottaa pilleriä kun väsyttää valmiiks niin paljon, että uskon saavani unta ilmankin. Jos en niin sit käyn ottamassa.

Huomenna pitkästä aikaa pääsen saksan kurssille taas. Mutta lopetan sen nyt kumminkin. On jääny niin monta kurssikertaa väliin että on ihan toivotonta päästä enää mukaan - ja jää varmasti vastakin  Ens vuonna sitten! : )