Olipa taas pari päivää luukut kiinni kun en keksinyt mitään kirjoitettavaa.. Mutta nyt sitä taas on :)

Oon leiponu, eilen ja tänään. Eilen synty Kristiinan innoittamana, eli Hattivatties-blogin ohjeella mustikkatikrua - oli muuten hyvää! Kieli ulkona Kuvaa en jaksanu heti ottaa ja nyt en enää voi kun kakusta on vaan pieni pala jäljellä! Silmänisku Mutta tämäkään ei taas onnistunu täydellisesti. (tätä ennenhän kaikkiin mun leipomuksiin täällä uudessa asunnossa on tullut jotain "vikaa") Nimittäin kakku jäi yhdestä kohtaa vielä ihan raa'aksi, vaikka kakku oli ollu uunissa jo yli ajan ja muu osa kakkua oli kypsynyt jo ajat sitten Yllättynyt Noh, käänsin vuokaa ja paistoin kakkua vielä viitisentoista minuuttia ja se onneksi auttoi sen verran, että sain kakun vuuasta suht yhtenäisenä. Ei siis tullut kuin pieni kolo :)
Tänään tein torttutaikinasta "leivoksia". Siis mitä lehtitaikinaa nyt onkaan ja siihen päälle mummuni viime kesänä tekemää omenamarmeladia Kieli ulkona Olisin vielä voidellu ne, mutta kun käytin kaikki talosta löytyneet munat eiliseen mustikkatikruun. Yläasteella kun köksän tunnilla tehtiin joskus näitä, laitettiin päälle myös raesokeria hiukan, mutta en voinut sitäkään laittaa kun ei ne olis siinä tortun päällä pysyny. Mutta hyvin maistui näinkin! Kieli ulkona Kuvaa tulee varmaankin huomenna :)
Mietiskelin tässä että josko tekisin noille leipomuksilleni eri kategoriat niin olis helpommin löydettävissä, mutta sitte tuumin että ei vielä, koska enhän mä ees oo kokeillu viä kaikkea :D Siis että tulis ees jokaseen "pääryhmään" ees yks postaus.. Kakut, pullat, sämpylät/leivät yms..

Muutakin eilen tein, nimittäin värjäsin hiukseni :) Samalla blondilla taas.. Jossain vaiheessa toivottavasti ilmestyy pinkkejä ja liloja raitoja tohon "otsatukkaan" ;) Äitee menee huomenna kampaajalle niin saa tilata mullekki sitte ajan :>

Illalla Timo ja äiti sai yhtäkkiä inspiraation ja alko sisustaa :D Siis siirteli loput huonekalut keskeltä olkkaria pois ja haki joillekin huonekaluille paikkansa :) Ihan kivasti ne nyt on, sais jäädäkin niin :) Mutta niin, tosta hässäkästä sitte tuli kaikille muillekki idis - mä siivosin huoneeni lattialta loput laatikot pinoon ja muita tavaroita kaappeihin yms. ja pojat anto huoneestaan pikkutelkkarin ja pleikkarin mulle ja otti itelleen isomman "ylijääneen" telkkarin. Se oli vanhassa elämässä meidän takkahuoneen telkkari. Nyt saan pelata tolla poikien pleikkarilla Simsiä vaikka koko ajan ;) ....kun saatais viä johdot seinään.... että sellanen iltapuhdetyö meillä :D Saatiin valmiiks 21.40, että ei paha :)
Mutta tästä johtuen molemmat vanhukset valitteli aamulla väsymystä.. :(

Mie sen sijaan en ollu ollenkaan aamulla herätessäni väsyny, vaan olin hereillä jo ennen ku kello soitti klo 10. Ehkä siis varttia vaille 10.. Luulin, et äiti oli laittanu puhelimestani kellon soittaan, mutta ku tiedustelin asiaa siltä, niin se sano että se oli sit varmaan Sami, kun se (ÄITI SIIS) oli aamulla pyytäny ennen lähtöönsä Samia herättään mut. Ei ollu sit varmaan ehtiny ku oli kopeloinu mun puhelinta vaan :DD Oho, taas tuli pulistua ihan asian vierestä :D Niin, että olin virkeellä päällä koska vein koiratki lenkille heti aamupäivästä :) (tosin siihen motivoi se, että äiti lupas iltapäivällä viedä kauppaan.. vaikka en mä sinne kauppaan toisaalta olis halunnu enkä sitte loppujen lopuks mennykään..)

Soittelin tänään sinne Lemmikki ja Lintuun, jonka paperin siis sain viime viikolla ammatinvalintapsykologilta.. Ei ollu tarvetta juur nyt kun siä on tällä hetkellä harjottelus jostain koulusta joku opiskelija.. veikkaan että kokemäen a-o:sta sieltä pieneläinlinjalta joku... Sano vaan se Marja että soittele ens kuun 10 pv uudestaan..
Ton jälkeen soitin toiseen paikkaan, nuokkarille, kun siä tarvittas kahvilatyöntekijää.. Eipä ollu se nainen paikalla joten varmaan huomena soittelen uusiks - ellen
löydä Herkkutassun tai muun lemmikkiliikkeen numeroo sitä ennen..

Nukkishommat on jäissä nyt toistaseks.. :( Tekis kovasti mieli tehdä sitä, mutta ku yritän alottaa, niin yrittämiseks se sit jää Huuto Yhtenä päivänäki laitoin kaikkia materiaaleja lattialle valmiiks ja ku istahdin laatikoston viereen alottaakseni, en saanukaan alotettua. Pyrin vaan siitä tilanteesta pois ensin laittamalla radion päälle, sitte höpöttelin koirille ja sitte keksin mennä hakeen postia. Sitä postia lukiessa olkkarin sohvalla sit meniki pari tuntia ennenku taas muistin mitä olin tekemässä... Ei napannu vieläkää. Noh, ei väkisin kannata väkertää. Teen sitte ku taas tuntuu siltä. Eilen vein sen laatikoston tossa siivousbuumissani takkahuoneeseen odottamaan. Tosin ei se kyllä tänne olis mahtunukaan...

Nyt meen taas nukkumaan, katotaan mitä huomenna keksin! :)