Onko nyt muka joku kesä? Jos onkin niin ei yhtään tunnu siltä. Tai siis ilmojen puolesta joo, mutta ei muuten. Vaikka oon kotona ollu jo reilun kuukauden, niin ei tunnu siltä että olis muka joku loma. Koska se alko?! Tuntuu, että tää on vaan joku "pidennetty" viikonloppu, ettei tarvii kouluun mennä.. Että millos se kesä ja  loma sit oikeen alkaa? Tai siis pikemminkin millon tajuan sen.. ? On vaan painettu tukka putkella jokanen eri suuntiin, ihmiset tulee ja menee miten sattuu, kukaan ei pysähdy hetkekskään. Vaikka musta välillä tuntuu, että ompa tylsää olla yksin kotona päivästä toiseen ja toivon että tapahtuspa ny joskus jotain, niin silti lähteminen on jostain syystä tosi vaikeeta.

Mutta eipä tää nyt kyllä tällä hetkellä oikeesti tunnukkaan kesältä ku on nuo veljen rippijuhlat tuos. Hommaa riittää niin paljo ku vaan jaksaa päivää kohden tehdä. Ja kyllä varmaan loppua kohden loppuu aikakin kesken, joudun sunnuntai aamun kirkonkin jättään väliin kun pitää kakkuja koristella. Tai no ei se mua kyllä sinänsä haittaa, en jaksa kuunnella sitä jeesustelua ku ei sit tippaakaan kiinnosta ja lisäks siä tulee perse ja selkä kipeeks ku penkit on niin kovat. Että siinä mielessä ihan mielelläni kyllä koristelen niitä kakkuja... Jhu.

Synttärit on nyt "peruttu", en jaksa vaivata päätäni niillä enään kun ei niistä kumminkaan mitään tuu.. Että silleen.. Kotona vaan mätänen ja jään ku paska suohon ku en käy misään ikinä, mutta eipä mua kyllä huvitakkaan käydä.. 11.7 ne sikajuhlat mut niihi on viä pitkä aika.

Taidampa kertoilla huomena mitä oon saanu aikaseks vai oonko mitään.. Kyl kai sitä jotain =) Parasta lääkettä masennukseen on mennä pihalle hommiin, oivalsin sen eilen =)