Ihan kummaa kuinka nää mielialat tälleen heittelee. Tänään oon taas saanu aikaan kaikenlaista ja on niin aurinkoinen mieli että!  

Vaikka menin viime yönä kahden jälkeen nukkumaan (shoppailin huuto.netissä ;)), olin silti jo aamulla kymmeneltä hereillä ja nousin ylös. Klo 11 piti lähtee mamman kans Halppikseen, mutta äitin lähtö veny, lähdettiinki sitte vasta jotain puol 12. Sain päähäni tällä viikolla että alan  neuloon itelleni tunikaa  (Ajatus lähti siitä kun näin Sartsalla ihanaa kirjoneuletta palasen ;)) Ei kai se niin vaikeeta voi olla, pelkkää sileetä neuletta rintaan asti, siitä ylöspäin kysyn kummitukselta neuvoo ja kaavailin, että yläosasta tulee samanlainen kuin se mun joululahjaksi saamani "toppi" häneltä :)) Notta Halppiksesta tänään lähti mukaani 3 kerää Nalle kukkaketo ruusua. Lisää haen kun tarvii.

 Oikeesti ensin ajatuksena oli se vihertävä versio, mutta tulin siihen tulokseen että ehkä tää olis sittenki kivempi.. Tai siis kun en mielestäni löytäny samaa ihanaa lankaa mitä Sartsalla oli työssään...

Tässä näkyy taustalla eilen Eurokankaasta ostamani "karva", teen siitä koirille lattiatyynyn jahka ehdin.... Väri on kutakuinkin oikea :) tollanen harmahtava beige.

Halpa-Hallireissun jälkeen tulin kotiin ja aloin siivota. Matot oli siis jo eilen pihalla, joten ei tarvinnu ku imuroida ja luutata. Lattiat oli aika paskaset, joten luutasin ne varmuuden vuoks kahteen kertaan. Nyt on siistiä! :))

Kohta ollaan lähdössä äiteen kans viemää koiria kun on niin ihana ilma. Eilenkin kierrettiin melkein tunnin lenkki, tänään varmaan sama. Sitten vähän siideriä ja saunaan ;) jopa äiti sano ottavansa, siis ostaa multa yhden :DD

Vihdoinkin sain äsken otettua gerbiileistä kuvat, on tosi surkeet lasin läpi otetut, mutta ei voi mitään....
isukki Touko
äityli Roosa

Onneksi on ihan eri väriset niin erotan ne ;))