Niin se vaan katosi tämäkin päivä johonkin. Tekemättä mitään. No kävin mä siellä saksan alkeiskurssilla, se oli klo 17-18.30. Meinasin myöhästyä kun lähdin vähän viime tipalla ja en ollut varma reitistä. Äitin kanssa käytiin se paikka katsastamassa muistaakseni lauantaina, mutta mentiin hiukan eri reittiä kun mentiin eka toiseen paikkaan.. Niin en sitte osannu mennä sinne ihan heti oikein. Reilun korttelin verran harhailtuani löysin paikan enkä edes myöhästyny! :) Pieni luokka oli tupaten täynnä väkee innokkaita opiskelijoita. Muutama oli suunnilleen mun ikänenki (+- 3v), mutta muut oli sitte jotain neljänkympin hujakoilla.

Nyt osaan sitte jo saksaks numerot, ainaki melkein Nauru Tai siis joo osaan, mutta välillä joutuu monisteesta tarkistaan että "miten se ny menikään" :) Tervehdykset osasin jo aiemmin, mutta niitäkin tietysti harjoteltiin, kun kaikki ei varmaan osaa. Lisäks harjoteltiin hiukan kielioppia, että miten jotkut sanat lausutaan, kun ne kirjotetaan ihan eri lailla.
Totesin - ja toteen varmaan monesti uudestaankin - että tosta Lemmen viemää:n kattelusta on ollu ja tulee olemaan hyötyä tossa saksan opiskelussa. Osaan jo monia sanoja, jotka oon opetellu pelkästään kuuleman perusteella. Ja onhan se ihan eri asia kuulla sanat oikeitten saksalaisten sanomina, ku jostain nauhalta. :)

 

On jääny ny parina ehtoona BB väliin jostain syystä ja nyt alkaa tulla vierotusoireita Nauru Sama Lemmen viemän kanssa. Tai no sitä oon kattonu enemmän ku BB:tä, mutta siis ku tuntuu etten ehdi/pysty keskittyyn niihin kumpaankaan nyt :( Aina olis muka jotain tähdellisempää tekemistä just sillon tai sitte on vaan niin paljo ajatuksia päässä että en ehdi ajatuksella seuraamaan niitä. Ärsyttää!

En oo ehtiny syömään tänään kunnolista ruokaa ollenkaan ja se alkaa tuntua nyt Itku Päivällä ei ollu nälkä, tai jos oli niin sitä ei oikein huomannu. Ennen saksan kurssille lähtöö ei ruoka ehtiny tarpeeks ajoissa uunista ulos, en siis ehtiny syödä, joten vetäsin vaan pari leipää. Ja sieltä palattuani taas pari leipää. Pari tuntia sitte syötiin iltapala ja äsken hain taas pari leipää. On aika karmee nälkä nyt, mutta onneks noi leivät vei sentään sen huipun pois :)


Ai niin tänään tuli muuten NuPo:lta postia, siis nuorisopsykiatrian poliklinikalta. Nyt jo ne oli saanu niin paljon aikaseks, että oli varannu mulle ajan 6.10 klo 13! Voi helvetti, kuinka mä selviän vielä niin pitkälle?!! Noh pakko kai se on.. Se vaan ketuttaa, että mun tiedot on sentään lähetetty Kankaanpäästä tänne jo 15.7 ja siihen juttuun kirjotettu, että mahdollisimman pian tarttis saada aika. Silti kesti näin kauan tulla toi aika ja vielä noin pitkälle! Itku Noh, onhan täälä Porissa tietysti tätä populaakin enemmän mutta silti... Toivon vaan että vihdoin täälä Porissa osattas jotain, eikä vaan päiviteltäs ja "katotaan nyt vielä hetki". Mun on pakko saada tähän unettomuuteni jotain jelppiä! Jos ei masennuslääkkeitä anna niin sitte edes unilääkkeitä! Väsyneenähän kaikki tuntuu kurjemmalta..... Mutta se ei kyllä totisesti pidä mun kohdalla paikkaani että masennuslääkkeitä annettas liian helposti - niinku jotkut marisee.


Vois mennä nukkuun, väsyttää. On taas jostain syystä niin levoton olo :( Saankohan nukuttua ollenkaan Päättämätön