Mua ihan masentaa kun en oo moneen päivään päässy koneelle ja kirjotteleen tänne! Ja nyt on taas niin paljon asiaa että pitää yrittää muistaa kaikki ja vielä kronologisessa järjestyksessä. Mutta en tiiä mitä tästä nytkään tulee, Lemmen viemää painaa päälle, siis se alkaa telkusta ihan justiinsa. Kumpaankohan keskityn enemmän, telkkuun vai tähän Nauru Ja on hiukan levoton olokin jostain syystä..

Öö hmm.. Perjantaina lähdettiin Henkan kans mummulaan, äiti vei meidät. Askartelin iltasella hiukan nukkekotia, tai siis kalusteita.. Kuvat pistän myöhemmin ja eri postaukseen.

Lauantaina en tehny oikeestaan mitään, nukuin niin pitkään ja illalla mentiin saunaan ja Sikajuhliin. Aamupäivällä sato, onneks ei enää illalla, joten päästiin Sikajuhliin veneellä. Oli siel ihan kivaa, ainaki aluks.. Väkee oli ku Hamsterin avajaisis Nauru, mut ei paljoo tuttuja näkyny. Mut ne jotka näky, oli tarpeeks. Oho, yleistän liikaa - tarkotan, että yks niistä. Janne oli siä. Jostain syystä odotin näkeväni sen, ja sitte ku niin kävi, se latisti mun fiilikset täysin. Lähtömetreillä näin sen uusiks ja seki näki mut, vilkas pikasesti, mutta ei moikannu eikä sanonu mitään! No ei kai sillä mitään asiaa ookkaan, niinku ei totisesti mullakaan, mutta silti.
Tuli taas mieleen kaikki jutut mitä viime syksynä tapahtu sen kans... ja meinas tapahtua... Mutta joo, ei siitä kusipäästä sen enempää.

Sunnuntaina päivällä ei kanskaan tapahtunu oikein mitään, pari juttua väsäsin vielä nukkekotiin, sit syötiin, oltiin ja lähdettiin ajeleen kotiinpäin. Äitee tuli puoleen väliin vastaan, eli Suodenniemen ja Mouhijärven väliin..
Illalla kotona käytiin saunassa, maalasin naamani ja lähdin Venesjärven rantalavalle tansseihin. Siis en mä tanssinu, menin vaan kuunteleen Charles Plogmania. Oli taas hyviä ne sen uudet biisit :> Sen Mitä vastaisit -biisin sanat jo laitoinki tänne aiemmin.. Ilta meni ihan hyvin, mitä nyt vaan jäi ilta vähä lyhyeks ku äiti ei jaksanu lähtee mukaan, niin se pyysi sitte yhdeltä kaveriltaan mulle kyytiä takas. Ja ne lähti pois jo puolen yön aikaan. Ei sillä, Plogman lopetti just sillon, mutta silti.. Löysin sieltä kyl yhden kaveriporukan, jonka kyydillä mun piti tulla kotiin, mut sit ku se äiteen kaveri oli lähdös, se tuli sanoon mulle ettei uskalla jättää mua sinne jos sattuuki jotain ja ku oli luvannu äiteelle et pääsen niitten kyytis. No, ei sitte auttanu muutako ettiä se kaveriporukka ja ilmottaa etten tuukaan niitten kyytis. Olis ollu komeita miehiä kyytis ja kuskina Silmänisku Tie vaikka mihin olis päätyny yöks Kieli ulkona Noh, ei voi mitään..

Tänään on taas ollu "ahkerointipäivä". Otin kaikkien neljän sängyistä petivaatteet pois, pistin peitot ja tyynyt ulos tuulettuun ja lakanat pyykkiin. Ehdin pyörittää kaks koneellista ennen ku äiti tuli töistä kotiin Hymy Lisäks reilun viikon leivontatauon jälkeen leivoin taas Hymy Tein suklaakääreväärän, siis kääretortun. (En tiiä mistä äitee on tollasen nimen repässyNauru) Harmi vaan kun en tehny sitä omalle väelle, niin en pääse vielä maistaan kuinka kamalaa siitä tuli NauruNauru Otan sen meinaan mukaan serkuille huomenna.. Leikkasin levyn puoliks ja pistin päällekkäin. Välissä on banaania ja sitä suklaa-kermavaahto-tuorejuusto -täytettä mitä Henkan yhdessä kakussa oli.. Ei ollu menny mikskään, joten päätin iskee sen torttuun. Päälle tulee huomenna sokerikreemi ja varmaanki sininen marsipaani, sitä ku tulee varmaan harvemmin käytettyä ja ku mun kummitäti ja serkkujeni äiti Kaarina kun niin hirveesti tykkäs siitä Henkan juhlissa olleesta kakusta Kieli ulkona

Ja niin, huomenna lähden siis serkuille. Keskiviikkona mennään Turkuun shoppaileen, tai siis Raisioon, ku mennään Myllyyn ja Ikeaan. Torstaina mennään Poriin jazzeille (me serkuilta ja äitee ja Henkka kotoo) kattoon meidän taloo ja Kaarinan uutta koulupaikkaa.

Ja tähän loppuun viä meikäläisen kesän ohjelmakalenteria, ku ahdistaa että monta menoo olis taas päällekkäin, mut kaikkialle en pääse Itku Päivittelen tätä ku uutta ohjelmaa ilmaantuu..

14.-16.7 serkuilla, Turussa ja Porissa
15.7 tallin avoimienovien päivä (En pääse ku oon Turus)
17.7 Satesyn kokous
18.-26.7 Ei ydinvoimaa! -protestileiri Tervolassa
23.-26.7 muutto Poriin, auto varattu 24.pv
31.7 Cheek Karvian urheilutalolla tai Siilotanssit Vammalan Stormissa
1.8 Mätsäri Porissa
2.8 Mätsäri Porissa
 jossain vaiheessa pitäis ehtiä Alajärvelle yhtä kaveria kattoon..

Liikaa ohjelmaa, en osaa päättää mitkä jättäis väliin ja mihkä noista menis! Itku