Ja ensimmäiseksi on todettava, että koulustressi alkaa jälleen painaa päälle. Koulu alkaa JO maanantaina, eli musta todellakin tuntuu etten ole lomaillut ollenkaan. (Mikä ei siis pidä paikkaansa, 7viikkoa melkein yhtäjaksoista lomaa on nyt tullut lusittua)
Eniten stressaa lähestyvä työharjoittelu. Sinne olisi nyt sitten pakko mennä, jos meinaan suorittaa koulun niin, että saan myös sen pph-pätevyyden, enkä vain "huvin vuoksi" siellä käy. Täytyisi piakkoin ottaa puhelin kauniiseen käteen ja soitella tässä lähistöllä oleviin päiväkoteihin ja kysellä harjoittelupaikkaa. Sinne Pörriäiseen, jossa edellisvuoden lopusta viime vuoden alkuun olin työharjoittelussa, en taatusti enää mene - ja voi olla, ettei ne minua enää ottaisikaan. Melkein yhtä lähellä on yksi toinenkin päiväkoti, taidan soittaa sinne ensiksi.
Tällä hetkellä mua ei niinkään stressaa se lastenhoito, vaan se työmäärä, mikä eteen kipataan ennen harjoitteluun menoa. Pitäisiköhän olla kaukaa viisas ja aloittaa näyttökansion teko jo nyt....? Välilehdet ainakin voi tehdä ja jotain papereita laittaa sinne kansioon, saahan ne sitten vaihdettua jos onkin mennyt väärään väliin. Mutta näyttösuunnitelman tekoa kammoan eniten. Menee vielä ihan varmaan järki ja terveys sen kanssa. Sitäkin ehkä voisi yrittää aloitella, olenhan kuitenkin jo nähnyt yhden näyttösuunnitelman teon ja ohjeet siihen saanut, vaikken sitä viimeksi tehnytkään. Toisaalta tekisi mieli aloittaa heti, mutta toisaalta kun takaraivossa on koko ajan se ajatus että siinä on niin paljon työtä, en edes viitsi ajatella sitä ennen kuin on pakko. Tosin jos sitä aloittaisi jo nyt, olisi vähemmän työtä sitten parin kuukauden päästä. Noh, katsotaan nyt mitä tästä taas tulee.....

Uudesta vuodesta sen verran, että kaikenkaikkiaan kai ihan jees fiilis, vaikkei ihan putkeen mennytkään. Taisi silti olla paras tähänastisista, kun sai olla parhaan kaverin ja Tonin kanssa! <3 Luokkakaverini  myös liittyi seuraan, käskin hänet mukaan ettei vain yksin kotona olisi ja ryyppäisi. Saldona yksi rikkimennyt kaverisuhde, toinen vähän jäähyllä oleva kaverisuhde ja (Facesta statuksestani kopsattu): Olisi mukava tietää, mitä kuorimaveitsi tekee mun vessassa, kuka on kulauttanu kupuunsa mun metsämarjaliköörit, miks mun uudessa kahvinkeittimessä on pitsanpala päällä ja kannussa muruja, mitä huppu tekee vessan oven kahvassa ja missä se toinen on, kuka on käyny Allin terraariolla edelleenki useista kielloista huolimatta, miks Marian tumput on mun sänkyni vieres - mutta sitä en kyllä halua tietää miltä toi sipsi-Tuc-keksi-kola-kalja-mikäliesekotus sisältää! :DD

Näin.

Muistin juuri, että joulusta ja joululahjoista en ole vielä höpöttänyt yhtään. Teen pian joulusta uuden postauksen omalle kohdalleen, eli 24.12.

 

Eläinrakasta (eläintenystäville) ja leivonnantäyteistä (jauhopeukaloille) uutta vuotta 2011 kaikille teille blogissani vieraileville!!