Päästiin tänään koulusta jo klo 14. Mentiin heti Ramonan kans laulaan karaokee koulun juhlasaliin. Ja lopetettiin 20.16 Nauru Laulettiin ihan koko ajan, syömässä käytiin vaan välillä ja pari kertaa tupsulla..
Ollaan laulettu jo joskus aikasemminki, mutta nyt se on vähä jääny jostain syystä, kai sitä on ollu niin kiire. Tosin ei Rampee kyllä oo ees näkyny koulussa viime aikoina paljoo ja viime viikonhan mä olin kipeenä. Mutta niin..
Oli kyllä kiva taas laulaa pitkästä aikaa. Lainasin joskus vähän aikaa sitte iskältä levyjä ja toin ne tänne niin lauleltaan aina niitä. Iskällä on ihan sairaasti niitä! Tossaki pinkassa, minkä toin, on niiden uusimmat levyt ja niit on arviolta 70. Kotonansa niillä on varmaan 200 levyä. Että ihan kiva, kyllä mullekki kelpais.. Menee vaan mukavasti rahaa ku ne kaikki polttais.. Joo ehkä pitäis taas lopettaa kun ei näytä olevan mitään asiaa.. Jahkaan vaan samaa.

Ainiin, siitä viä kerron, että mikä on ku koko ajan vaan ahdistaa, masentaa ja angstittaa? Tarkastelin tätä asiaa viimeks eilen, ja toistamiseen huomasin, että ei mulla oo mikään huonosti, kaikki on iha hyvin. Mutta silti vaan jostain syystä tuntuu että kaikki olis ihan viturallaan. MIKS?!?! Haluaisin vaan olla, nukkua ja syödä suklaata.

Ai niin, Santtu on taas löytäny uuden hoidon. -.- Taas se teki just päin vastoin ku mitä ensin sano. Mutta aivan sama. Ei haittaa mua - en aio olla mustasukkanen siitä. Vai oonko?! Ei, en saa olla!