Meitsi tarvitsee neuvoja. Mummuni täyttää maaliskuussa 70 vuotta ja pitää tietysti juhlat. Hänellä on diabetes ja välttää syömästä sokeria, rasvaa ja suolaa. Tämä on meidän kaikkien muiden mielestä ihan älytöntä toimintaa, kyllä joskus voisi herkutella ja ottaa ihan kunnollisen palan kakkua tai pullaa, kun ei niitä joka päivä tai edes joka viikko syö. Mutta mummu on mummu! :D
Haluaisin, että hän edes juhlapäivänään voisi ottaa kakkua enemmän kuin puolen sentin viipaleen "hyvällä omallatunnolla." Olisiko kellään antaa ideoita??? Mahdollisimman vähän sokeria ja rasvaa siis. Tuorejuustokakkua mietin, mutta itse en pidä sitä niin juhlavana että sellaisen syntymäpäiväkakuksi tekisin. Toki koristeilla saa ihmeitä aikaan.....

Juhliin tulee n. 70 henkeä, juhlaväelle teen omat kakut ja niistä on jo visiot, niiden kanssa ei ongelmaa. Mummulle ajattelin tehdä siis oman ihan pienen kakun, olisikohan se läpimitaltaan 12cm se pienin irtoreunavuoka....