(tähän alkuun pari kirosanaa, perhanan katti käveli näppäimistön päältä, paino sammuta-nappulaa ja alkuperänen jo kertaalleen kirjottamani pitkähkö teksti hävis. =) )

Kummallista kyllä, on pitkästä aikaa tehny mieli alkaa leipoo jotain itellekin. Toissa viikolla leipasin masaliisaa (=mokkapaloja), toissapäivänä tein mustikka-vadelmapiirakkaa ja tänään tossa iltasella alko yhtäkkiä tekeen mieli porkkanasämpylöitä. Jälkimmäistä ihmettelen itte vieläkin, en todellakaan ole ollu mikään sämpylöiden leipomisen ystävä, jotenki ne on aina tuntunu hankalalta ja työläältä tehdä. Mutta tänään kaikki suju ainakin ihan tosta vaan ja hyvä niin =) Tai siis toki leivon mielelläni aina kun joku pyytää, mutta itelle tänne kotiin ei tuu leivottua juur koskaan. Viimeks olen leiponu maaliskuussa vuosipäivä-masan. Vielä olis pakkasessa kaks rasiallista viime viikolla ite poimittuja vadelmia ja määrätön määrä (ehkä litra) raparperia odottamassa seuraavaa leivonta-inspistä.

Löysinpä sitten googlettamalla sen tällä hetkellä meneillään olevan SLY-ringin, jota kyselin täällä vähän aikaa sitten. Nyt on menossa 20. rinki. Kipiltä kyselin josko saisin osallistua seuraavalle, joka alkaa marraskuussa, mutta ei vastannu juuta eikä jaata. Pääasia silti ettei ainakaan sanonu ei ;D Tai no, katotaan nyt onko siinä vaiheessa jo vähän muut mielessä kuin leivontaringit.... ;)

Ja tosiaan, uudet ultrakuulumiset on vielä päivittämättä. Niitä jo käytiinkin kyselemässä täällä. On se kiva että joitakuita kiinnostaa edelleen lukea tätä blogia. =) Kaikki näytti olevan hyvin ja normaalisti. Tiki oli kasvanu paljon viime kerrasta! :D Painoarvioksi saatiin 536g. <3 Tälläkin kertaa hän liikku vilkkaasti, niin että kätilöllä oli vaikeuksia saada kaikkia tarvittavia mittoja :D Etenki sydäntä jouduttiin katteleen moneen kertaan että saatiin hyvä kuva :D Ja sitä sukupuoltakin kysyttiin, mutta eipä oikein saatu vastausta. :( Ensin kätilö sano, että ei näyttäis pojalta, mutta korjas sitten vähän päästä sanomalla, että "jaa empäs sanokaan mitään, kun ei näy yhtään hyvin". Jotenki mulle silti jäi siitä se kipinä että tyttö olis tulossa, kun kerta hän ensin niin veikkas ;) vaikka tiedän sen ettei kannattais noin hatarille puheille ihan hirveesti asettaa painoo. :( Nyt en sit vieläkään pääse ostamaan niitä rimpsuhameita! yhyyy :'((

Tiki on kyllä kauhee liikkumaan! Ja mikäs siinä kun tilaa on pyöriä vielä vaikka miten päin :D On se niin ihmeellistä, kun ensin ei meinannu tuntuu liikkeitä millään ja nyt niitä tuntuu ihan koko ajan. :D Etenkin nukkumaan mennessä se potkiminen on jotain ihan käsittämätöntä, ei meinaa unta saada millään :D Maha tuntuu, ei nyt voi sanoa että kipeeltä, mutta oudolta. Jos en tietäis olevani raskaana niin epäilisin joka ilta syöneeni jotain sopimatonta ja nyt mahassa hiukan kiertää. Ja jos ei normaalistikaan meinaa saada unta silloin kun mahassa tuntuu oudolta, niin nyt ei sitäkään vähää. Heräilen myöskin pari kertaa yössä, en vissiin kokonaan mutta osin kuitenkin ja muistan sen hyvin aamulla. Tuntuu joka aamu siltä kun olis valvonu enemmänkin, sillä herätessä väsyttää ihan pirusti. Nää pari viikkoa olen kuitenkin noussu jo siinä 11 aikaan, kun Kipi on lomalla. Että ehdittäis tekeenkin jotain päivän aikana. :) Ja muutenkaan en saa unta enää uudestaan sillon kun huomaan että Kipi on jo noussu ja on jopa kotona. Ehkäpä se klo 11 (viimeistään) silti on ihan hyvä aika nousta, pikkuhiljaa pitäis muutenkin alkaa aikastaa heräämistä jotta on sitte joulukuussa valmis heräämään vauvan kanssa.

Keskiviikkona on taas se neuvola. Täytyy sanoa että onneks se terkkari joka mulla yleensä on ollu, on nyt lomalla ja tilalla on joku toinen. Se ns. mun vastaava terkkari on jotenki niin ankee. Se ei edes muista mitään, vaikka kaikki tiedot lukee sen nenän edessä näytöllä. Ja sen puhetyyli on ärsyttävä.
Nyt viimeks ultraan mennessä se ilmottautumisia vastaanottava nainen huomas, että mun äitiyskortissa on väärä syntymävuosi! Yritti syöttää tietoja koneelle muutaman kerran ja ihmetteli miksei toimi, kunnes katto mun kansiosta vielä tiedot ja näki oikeen syntymävuoden. Toi pöllö terkkari oli kirjottanu siihen mun korttiin 71!! En mä sentään ihan niin vanha ole! :-----D

Mietin tässä yks päivä, että missähän vaiheessa sinne pelkopolille pääsee?? Pääsiskö nyt jo vai joutuuko odottaan ihan lähelle synnytystä?? :/ Haluaisin nimittäin nyt jo käydä siellä. Kehtaako sellasta kysyä jo tässä vaiheessa tuola neuvolassa? Ajattelin että ehkä odotan vielä seuraavaan neuvolakäyntiin ja kysyn vasta sitten... en oikeen tiedä.
Entä onko kenelläkään tietoa, onko ultraan vielä mahdollista päästä lisäkertoja?? Kipi meinas että on, luulis kaikille rahan kelpaavan. Että kai se ylimääränen käynti jotain maksaa, jos haluaa mennä... Olis niin hienoo päästä vielä kerran, jos vaikka sais vielä mahdollisuuden kuulla sen sukupuolen. =) <3 Kehtaako sellasta kysyä?? :D