Tänään tapahtui jotain niiiiin ihanaa, kun se nyt vaan toteutuisi loppuun asti!! Joten eipä sittenkään hurrata ihan vielä... Mutta asiaan:

Soittelin tänään ensin työkkäriin ja sitten Kelaan ja töitten jälkeen menin käymään kelassa. Kysyäkseni siis missä palkka viipyy... Palkka tulee tällä viikolla, ensin piti tulla vain syyskuun palkka kun en ollut yhdestä lapusta enempää päiviä täyttänyt. Kuitenkin täyttelin siellä kelassa sitten työpäivät ajantasalle ja rahaa pitäisi siis tulla 2.11 asti tehdyistä päivistä. Rahaa alkaa virtaamaan tästä etiäpäin ja se tarkoittaa sitä, että PÄÄSEN VIHDOINKIN MUUTTAMAAN OMAAN KÄMPPÄÄN!!!

Soitin iskälle ja se lupas maksaa vuokratakuun. Äiti lupautu henkilötakaajaksi. Kun nyt vielä löytyisi sopiva kämppä. Aikaisemmin syksyllähän löysin sen yhden täydellisen, toivotaan että se olisi vielä vapaana. (jos ei, niin katson toisen, ei porista kämpät lopu) Vuokra vain 450€/kk ja siihen kuuluu sekä vesi että sähkö. Neliöitä 44 tai 45. Ja sinne saa ottaa lemmikkejä!! Muita kustannuksia ei sitten tule muuta kuin kotivakuutuksesta, telkkariluvasta ja netistä. Ja ruuasta tietenkin. Huonekaluja eikä astioita yms. tarvitse hankkia yhtään, kaikkia huonekaluja kun on vähintään kahdet kun kesällä muutettiin kahdesta kämpästä.. Ainoo että pyykkikonetta ei ole, mutta jos ei taloyhtiössä ole pyykkitupaa niin tuon pyykit sitten kotiin. Astioita on omasta takaa, rippilahjaksi saatuja ja Ahlmanille kouluun ostettuja.

Oon niin onnellinen kun tää asia vihdoin alkaa sujua!! Pääsen kenties jo tän vuoden puolella muuttaan omaan kämppään - omaan rauhaan. Elämä muutenkin toivottavasti järjestyy huomenna, sillä huomenna on lääkäri ja nimenomaan sitä varten josko vihdoin saisin unilääkkeitä. Jos saisin nukuttua paremmin ehkä elämäkin alkaisi taas rullaamaan ja näyttämään paremmalta. Olen nimittäin (ainakin osittain) luopunut ajatuksesta, että tarvitsisin masennuslääkkeitä - ehkä masennukseni johtuu vain siitä kun olen kärsinyt niin pitkään unettomuudesta. No sen näkee sitten joskus....

Olen muutenkin tänään laittanut elämäni "kuntoon". Päätin viime yönä, että nyt alan oikeesti syödä terveellisesti ja liikkumaan. Syön aamupalaksi puuroa ja töihin päästyäni hörppään kupin teetä. Otan töihin mukaan omenia ja porkkanoita tai muita kasviksia/hedelmiä ja syön päivän mittaan ainoastaan niitä. Kun syö porkkanan tunnin välein ei tule hirvittävä nälkä eikä ala ahmia herkkuja. Lounaalla töissä juon lasin maitoa ja voin syödä sämpylän ja laittaa siihen hiukan voita, notta tulee päivän rasva-annos saatua. Kotona samalla linjalla, tai ehkä voisin tehdä kasviksista sosekeiton ja puputtaa sen. Iltapalaksi taas puuroa. Ja alan taas napsia niitä kromipillereitä ettei sitten tosiaan tule illallakaan makeanhimoa.
Niin ja pyöräilin tänään taas töistä kotiin kun Timo aamulla vei. Perjantainakin pyöräilin töistä kotiin, Timo aamulla vei. Tosin perjantaina pyöräilin "pienen" mutkan kautta kun menin töistä suoraan Nupolle ja sieltä sitten kotiin. Töistä Nupolle on matkaa ehkäpä kilometri. Matkaa tuli sitten n. 4,5km.

Tänään tämä ei ikävä kyllä vielä toiminut, sillä äiti ei käynyt kaupassa eikä siis meillä ollut "mitään" kasviksia tai hedelmiä. Huomenna sitten. Huomenna joudun pyöräilemään sekä aamulla klo 9 lääkäriin (samassa talossa nupon kanssa) että sieltä kotiin. Kotoa taas klo 12:sta töihin ja kuudelta kotiin. Ja varmaan joudun viemään vielä koiratkin... Tulee siis pikkusen urheiltua!!