Pitkään aikaan en oo taas jaksanu kirjotella... Mua masentaa niin pirusti ettei taas oo oikeen inspistä mihinkään. Sillon ku ryyppäsin pari viikkoo sitte itteni siihen ei-niin-mukavaan -tilaan niin äiti sano että pitäiskö mun mennä johonkii laitokseen vähäks aikaa jos masentaa niin paljon etten hallitte itteeni ja teen tollasia typeryyksiä. Sillon sanoin tietenki että ei todellakaan, tää nyt johtu vaan siitä mun ja Jannen erosta ja jää tähän kertaan! No joo, se ryyppäys jäikin, mutta masennus ei...

Ja mun masennuksen taso on tällä hetkellä sellanen, että oon alkanu harkitteen sitä laitosta uudemman kerran... Vaikka toisaalta mua ei kyllä yhtään huvittais puhua kenellekään eikä varsinkaan asua jossain laitoksessa jossa pitää tehdä niinku toiset käskee, eikä mitään omaa rauhaa. Kun haluaisin olla vaan omassa rauhassa ja tehdä asiat omaan tahtiin. Ei tarkota sitä että jäisin makaan sänkyyn koko päiväks, en oo nytkään voinu ton koulutuksen takia. Mutta muuten että saisin herätä silloin ku haluan ja tehä aamutoimet ilman kiirettä ja sitte lähtee vaikka ulos koirien kans jos on hyvä ilma.
Eli vaihtoehtoja laitokselle??? Masennuslääkkeet. Joop. Mutta kun en osaa sielä psykologilla puhua asioistani sillain kun ne on, niin se luulee että mulla menee hyvin. Ja kyllä mä sen tiedän että eihän siitä ole mitään hyötyä sielä käydä jos valehtelen sille miten mulla menee ja sitten ruikutan täällä kun siitä ei ole mitään apua, mutta kun mä en vaan OSAA PUHUA. Enkä jollain tasolla edes halua. Tästä tuntuu olevan paljon enemmän hyötyä vaikkei juuri kukaan mulle vastailekaan, mut saan ainaki kertoo miltä musta tuntuu milloinki.

Janne oli täällä yötä keskiviikkona. Eli lähti sitten torstaiaamuna klo 7 bussilla takas Raumalle, kun piti töihin ehtiä. Ei varmaan tarvi edes kertoa mitä tehtiin kolmen viikon erossa olon jälkeen. Noh joo.. :D Mut mä ainakin olin ihan taivaissa, ei meinannu jäädä tajuntaan ollenkaan että se tosiaan tuli mun luo! :D Siis ei pelkästään ton ^^ takia, vaan ylipäätään kun sain olla sen vieressä ihan kiinni ja se oli ihan niinku aina ennenki, yhtä ihana. Toisinaan kyllä unohdin että ollaan vaan kavereita, mutta onneks muistin sen sillä sekunnilla kun meinasin avata suuni ja sanoo jotakin sellasta, mikä olis saanu Jannen vetäytyy kauemmas... Vaikka se kyllä sanokin mulle torstaiaamuna kun herättiin että haluais sanoo mua kullaksi. (Tosin seuraavassa lauseessa alko sitten taas puhuun siitä yhdestä toisesta muijasta jota käy suoraan suomeks sanottuna panemassa.)

Perjantaina Janne tuli taas. Tää oli sovittu jo etukäteen, tota keskiviikon visiittiä ei... Mun kurssikaveri Tiina tuli tänne mun luo myös ja vähän otettiin siideriä ja kuunneltiin musiikkia ja sellasta... Sitte lähdettiin käveleen keskustaan joskus varttia vaille 11. Käytiin ensin Cocossa yksillä kun sinne tuli meidän yks toinen kurssikaveri ja sitte mentiin mun lempparibaariin Cabaretiin :) Siellä sit istuttiin loppuehtoo, siis johonkin kahteen asti ja sit Janne halus lähtee pois. Mulle tuli siitä hiukan surullinen olo kun Jannella oli niin tylsää ettei sitä huvittanu tanssia eikä juoda ja mä taas olisin halunnu. No mutta sain sentään yhden karaokebiisin laulaa, Janne Tulkin Kahden hengen nuotio! <3
Lauantaina Janne sit lähti kahden bussilla Raumalle ja sieltä vielä sinne sen toisen naisen luo... Palailee tänään illalla.
Siitä mulla on tänään ollu aikamoinen masis, nyt en taas millään pysty käsittään miks teen tän itelleni. Annan itteni olla kakkonen. Vaikka Janne on sanonu että niistä ei koskaan tule mitään, että se on vaan seksiä, ja että mun kanssa se haluais vielä joskus jotain enemmän, mutta silti. Ei mee jakeluun ainakaan tänään... Ja se että se muija tekee Jannelle tatuoinnin olkapäähän, niin se saa mut muistaan sen ihmisen aina kun oon Jannen kans. Kun ei sitä voi olla näkemättäkään. Sais nyt vaan palata sen muijan luota äkkiä.

Ei mulla muuta, nään Jannen taas ens sunnuntaina, kun meen Raumalle serkun valmistujaisjuhlien jälkeen.. Ehkä yöks, ehkä en, sen näkee sitten... Riippuu siis Jannen isästä. Mutta mulle riittää vaan pariki tuntia Jannen seurassa, meillä on niin kivaa yhdessä :>