....jälleen.... Ja Tintin synttärit.

No jes.

Kakun leivoin itelleni tänään, siitä otan kuvat sitten huomenna kun sitä maistellaan... :)

Äiti anto lahjansa jo tänään :) Sain siltä lahjakortin kynsisalonkiin ja sillä saa sitten laitattaa geelikynnet! :) Vähän olin ihmeissäni ku sen lahjakortin käteeni sain. Äitiki sano et en varmaa olis osannu odottaa siltä sellasta :D Erittäin ihana lahja, oon kyl jo pitkään halunnu sellasia geelikynsiä! 

*edit*

KakkuniKoristeet nyt ei menny ihan putkeen, mun piti kirjottaa päälle koko nimi, mutta koska en saanut kermaa levitettyä tasasesti (olin tyhmä ja laitoin reunat ensin...) päälle, niin piti sitten laittaa tollaset töpsykät päälle eikä siihen tietenkään nimee sit enää mahtunu. Suklaa myöskin oli niin juoksevaa, kun sulatin sen vähän liian kuumaksi, niin tuli kiire säheltää siihen kakun päälle jotain :DD  Yksi vahinkolaukauskin sattui ;)
Näistä kuvista muuten puuttuu vähän myöhemmin lisätyt hopeakuulat reunoille... Samaan tyyliin kuin edellisissä kakuissa.

Pohjana 4 munan vaalea kakkupohja, kostutus hylamaidolla. Väleissä kaupan lettuhilloa ja vadelmamousse-mansikkakermasekotus. (Piti laittaa muutakin mut ei ajatus oikein kulkenu ennen kauppaan lähtöö niin äiti toi sit vaan noita..) Reunoilla tavallista kermaa, päällä mansikkakermaa.  Koristeet siis suklaata, koristelugeeliä ja hopeakuulia.