Sain tänään kauheen vimman alkaa ompeleen. Tai siis tuunaamaan.. Löysin sopivat tuunattavatkin, mutta siihen se sitte taas jäi. Kun olis pitäny lähtee hakemaan ompelukonetta, aloin taas jostain syystä vaan viivyttää sitä. No sitte palasin huoneeseeni ettiin lisää tuunattavia, että jos sitte nappais - mutta ei! Etin jopa netistä kaikkia kivoja ohjeita mitä vois ommella, mutta ei napannu siltikään -.- Meinasin alkaa leipoonkin, mutta ei napannu sekään. En tajuu! Miksei mulla oo nyt kiinnostusta mihinkään?! Tää on niin turhauttavaa kun haluaisin tehdä mut en saa aikaseks mitään!  Lievästi sanottuna Ä-R-S-Y-T-T-Ä-V-Ä-Ä!
No joo... Tällästä siis tänään. Toivon totisesti ettei tällänen jatku enää kauaa tai mä tuun hulluks! En kestä tällästä oloo. Oon niin levoton enkä osaa olla paikallani ku tekis niin mieli tehdä jotain.

No mutta yks valopilkku tähän päivään. Äitee sai mulle kampaaja-ajan ens torstaiks. JES! Pääsen vihdoin eroon tästä hirveestä takakukkaletistäni! Niin ylikasvanu. Väärästä paikasta kasvanu, olis noi niskakarvat voinu kasvaa mielummin tohon "otsariin" niin säästyisin lisäkkeeltä :< Noh lisäkettä en nyt joka tapauksessa saakaan kun ei oo rahaa :< Mutta näyttäähän se sit kuitenki pitemmältä ku muualta on lyhyt :)

Joo en jassa nyt jaaritella enempää enkä ehdikään sillä BB alkaa! <3