Niin se vain kävi että taas yks ovi sulkeutu mun elämässä. Nyt on pari päivää pikkasen tyhjän päällä.

Mutta maanantaina klo 9.30 avautuu uusi ovi. Mun kämppään. Saan sillon avaimet vuokranantajalta ja pääsen vihdoinkin muuttaan! 

Mutta en mä ehdi laakereillani lepäämään vaikka ei ookaan töihin menoa. Viikonloppuna pitää pistää ankara pakkaustahti päälle että saa kymmenen neliöö tyhjäks, kun siivouksen jälkeen maanantaina haluan uudet 41 neliöö täyteen tavaraa  

Oikeastaan koko helmikuu menee aivan täysin harakoille. Koko ajan saa olla menossa. 3. pv mut kutsuttiin sen Kohti työelämää -koulutuksen haastatteluun. 4. pv kummitus kutsu mut Mary Kay -meikkikutsuille. 5. pv Nupo. No sitten tulee reilun viikon tauko, ja 16-17.2 se laivareissu. 20-21.2 SEY järjestää Helsingissä yhdistystoiminnan kehittämis -kurssin ja Satakunnan esy on osallistumassa ainakin 4 ihmisen voimin :) No onneks loppukuu on ainakin toistaseks vielä auki, tosin viimesenä viikonloppuna ajattelin pitää tuparit jos saan siks kaikki huonekalut paikalleen ja suurimman osan laatikoista purettua. Maaliskuu onkin sitten kakkujen täyteistä aikaa joten silloin ei kyllä tupareita järjestellä.