Ja eikö tämä taas lakannut toimimasta juuri viime metreillä!!!! Olin etsimässä Wordista korotettuna toiseen - merkkiä ja kun liitin sen tänne, tää pimahti!!   "Internet Explorer lakkasi toimimasta ja se suljetaan" Voi vittu sanon kyllä, tää on niiiiin paska kone!! Niiin hidas ja niin täynnä kaikkee paskaa että ei oo tosikaan! Stna!!

Ja kun se teksti ei taas ollut kaikkein lyhimmästä päästä mitä tänne olen rustannut. No, ei auta kun alottaa alusta, mutta tällä kertaa totisesti kirjoitan tekstin ensin Wordilla ja sitten vasta liitän tänne!!

 

*edit klo 00.44*

Yritin aloittaa kirjoitusta uudelleen, mutta ei siitä tullut kertakaikkiaan mitään. Kaksi ekaa riviä sain kirjoitettua, mutta en enempää. En muista mitä siinä luki ja siks toisekseen kiinnostus lopahti kirjoittamiseen täysin. Heitän tän paskan läppärini just nyt seinään!!

Kerrompa tässä nyt kuitenkin lyhyesti ja ytimekkäästi mitä edesmennyt postaukseni käsitteli, ennenkuin ehkäpä huomenna kirjoitan uuden täyspitkän postauksen: Mie muutan takas Tampereelle, koska täällä tuppukylä-Porissa ei oo mitään kivaa. Kaupungin paras ja ainoa "tanssibaari" suljettiin ja tilalle tuli viisikymppisille tarkoitettu kasaribaari Cabaret, joten se vähäinen elämä mitä minulla oli, loppui siihen. Muutan takaisin Tampereelle, siellä on Onnela, jossa saan tanssia!  Ja kuunnella amispoppia!! Siellä on myös kaikki kaverini Ahlmanilta ja Karkustakin kaikki kusipäät, joten mikäs siinä. Mutta mikä parasta: Siellä EI ole Timoa, Nikoa, veljiäni, EIKÄ KETÄÄN MUITAKAAN, joita en nyt juuri lähelleni kaipaisi!! Saisin elää ja olla omassa rauhassani eikä minun tarvitse pedata joka päivä sänkyäni jos en halua.