Kummaa että musta tuntuu siltä että vuodet vaan matelee eteenpäin, ikää tulee lisää hyvin hitaasti. Pikkuveljet sen sijaan ottaa mut kohta kiinni. No eihän se nyt oikeesti ole tietenkään mahdollista, mutta siis siltä musta tuntuu että itte en vanhene päivääkään ja veljet on kohta ittekin jo täysikäsiä.

Niimpä niin, nuorempi veli täyttää torstaina 16 ja äiti pyysi eilen mua tekeen sille kakkua. Tänään kauppareissunsa jälkeen tuli viesti että Samihan tykkää masaliisasta, tee sille sitä. Itte olisin mielummin tehny vaikka sitte molemmat, ei masaliisa oo mikään juhlaleivonnainen, mutta äiti oli täydentäny leivontaosastoo vaan sen tarvikkeilla. Jotain "ekstraa" oli saatava, ensin ajattelin tehdä masaliisan kakkumuotoon, niinkun monet on täällä näyttäny tekevänkin. "Meikäläisen valtakuntaa" olevaa leivontakaappia tutkaillessani silmiin osu Nescafén Cafe au Chocolat -juomajauhe ja päätin testata sitä.

Muuten siis normi mokkapalojen ohje, pohjaan lisäsin vähän reilu puoli pussia tosta juomajauheesta ja päälliseen laitoin loput. Taikina oli jo niin hyvää että olisin voinu syödä sen suoraan kiposta ilman paistamista  Valmis torttu sitte vasta hyvää olikin, juomajauhe maistu siinä just sopivasti! 

 Kuvaakin vois pitkästä aikaa yrittää ottaa siinä vaiheessa kun torttu tiensä pöytään löytää