Liikaa tekemistä, liikaa menoja, liian vähän aikaa. Tuntuu että aika loppuu kesken, ettei ehdi tekee kaikkee mitä pitäis ja menee kaikkialle minne pitäs. Nyttenki on kaks melkein perättäistä viikonloppua täynnä menoja. Ja jossain vaiheessa pitäis kotonaki vähä olla. *huoh*

Tänä viikonloppuna tulee lauantaina serkut meille. Sunnuntaina pitäis matkustaa Tampereelle Hevoset 09 -messuille bestiksen, Nooran kans. Sieltä illalla junalla Karkkuun. Viikko koulussa ja sitä rataa, ei siitä sit mitään..

Mutta 4.4 on ensin aamupäivällä Match Show Porissa, johon on pyydetty Satesyä infopöytineen. Lupasin mennä. Jossain vaiheessa pitäis omatki koirat ehtiä esittään kehässä. Toivon että äitee tulis mun mukaan. Ei oo kovin kiva pistää molempia koiria johonki pieneen häkkiin vaan ja viä PIHALLE. Ei ne siä vois olla. Ja muutenki ni olis niillä vähä enemmän seuraa sitte ku mun pitää sitä infopöytää pitää jne.. Viimeistään klo 16 pitäs päästä lähteen sieltä, että ehdin kotio. Taikka sitten iskälle, vielä parempi vaihtoehto :) Noin niinku matkojen ja ajan puutteen puolesta.. Nääs illalla pitäis mennä vähä viihteelle, Mietaalle, siel on Movetron. Taitaa vaan sittenki mennä suunnitelmat vähä uusiks ku juur äsken katoin netistä, että ei sinne aja enää Kankaanpäästä eikä Porista bussia. Vähä vituttaa kyllä nyt!! Huuto

Nooh, mutta kumminki sitte olis viä 5.4 sunnuntainaki menoo. PetExpo 09 Helsingissä. (Kiva sinnekki lähtee krapulassa, jos edellisillan suunnitelmat toteutuu.) Siel on varmaan hienoo! Kaikkia tosi näteiks ja siisteiks viimesen päälle puunattuja koiria ja kaikkee. Ja ihan mielettömästi kaikkee kivaa ostettavaa! :D Täytyy vaan repiä jostain rahaa sillon sit. Ai mutta opintotukihan tulee just sopivasti edellispäivänä. Ei tuukkaan ku on lauantai Huuto Vittu! Noh, pappa betalar. Ja muuten niin kiva sitte jostain Hesasta tulla viä samana iltana Karkkuun. Meinaan siinä ny ei olis ainakaa mitään järkee että kotio viä meen ja vasta aamulla koululle. Mutta milläköhän sitte pääsisin sieltä mihinkään ku se on yhteiskuljetus.. Ellei sitte tosiaan että meen vaan Poriin iskälle yöks ja sielt aamulla.. Mutta tosissaan siinä on kaikista vähiten järkee että kotio vielä sieltä..

Juups.. Kauhee ressi ku ei tiä mitä tekis ja kuinka päin olis. Tekis mieli vaan kauheesti tehä kaikkee mutta ku ei pysty. Ei oo tekemistä. Mua sitte ahdistaa tällänen että melkein peräkkäin osuu monta menoo ja monena peräkkäisenä päivänä pitäs kauheesti mennä joka suuntaan. *argh* En osaa olla tälläi, että oon tietonen monesta menosta, mutten pysty vielä tekee niitten eteen mitään! Tuun niin levottomaks! Vittu. Nyt kyllä meen suihkuun ja sit nukkuun. Ai niin ja soitan viä äiteelle ku ei olla viä puhuttu tänäpä. Hyviä öitä!