Ikäviä uutisia.

Testi tosiaan plussasi keskiviikkona 30.3, mutta jo alle viikon päästä 5.4 tiistaina ilmaantui ihan yhtäkkiä yllättäen menkat. Ystävät yrittivät lohdutella ja tsempata, että menkat voi tulla silti ja jopa useampaan kertaan vaikka olisikin raskaana. Minä en siihen kuitenkaan jaksa uskoa, sen verran kovat kivut oli koko menkkojen ajan. Etenkin iltaisin kipu yltyi eikä sängyssä kärsinyt olla mitenkään päin. Mies hieroi selkää ja kylkiä joka ilta monta kertaa ja aamullakin, mutta ei särky pysynyt poissa kymmentä minuuttia kauempaa.

Lääkärille en sitten soitellut, kun en nähnyt siihen tarvetta. Vuoto loppui itsestään ja kivutkin hellittivät samalla. Tosin selkäkipuihin vaikutti varmasti osaltaan myös samaan aikaan päällänsä oleva kova kuume (korkeimmillaan 38.6).

Tapahtunut vaikutti minuun sen verran, että ei juurikaan ole tehnyt mieli sekstailla miehen kanssa menkkojen jälkeen. Silloin kun ne alkoivat, olin vielä sitä mieltä että heti kun ne loppuvat yritetään taas, mutta loppupuolella ja sen jälkeen ei ole tehnyt oikeastaan ollenkaan mieli. Nyt olisi taas otollisin aika yrittää, nähtäväksi jää käytämmekö tilaisuuden. Mies haluaisi, mutta tosiaan itsestäni en ole kovinkaan varma. Vauvakuume olisi joka tapauksessa kova, siitä on pitänyt huolen miehen serkun ihana n. 1-vuotias tyttönen.