Ompa taas menny hetki kun viimeks oon mitään asiaa kirjottanu. Noo, ketäpä mun paska elämäni edes kiinnostais.... Mutta kerrotaampa nyt kumminkin asiat mitä on viime kirjotuksen jälkeen tapahtunu.

Tosiaan niin lähdin sunnuntaina illalla mummulaan kun äiti ja Timo heitti. Leisku lähti myös mukaan. Iltasella kattelin Iskelmä Gaalan netistä (hyvä Suvi! <3) ja painelin nukkuun. Maanantaina ja tiistaina en tehny oikeestaan mitään, käytiin Leiskun kanssa n. 20 min kävelyillä pari-kolme kertaa. Enempää se ei kerralla tarjentunu kun tassut jääty ja loppumatkasta sit jo kannoinkin sitä ihan tarpeeks pitkät pätkät takas sisälle.
Tiistai ei vaan muuten ollu kovin vahva päivä henkisesti. Jotenki vaan taas yhtäkkiä romahti kaikki. Porasin äitille ja Tiinalle olojani koko päivän ja sanoin että tekis mieli mennä kairaan ittelleni avanto tonne keskelle järvee. Ja Tiina tapansa mukaan vähätteli mun masennustani ja vittuili vaan koko ajan. Siitäkö sitä sitte tuli taas lisää vettä myllyyn enkä enää tienny miten päin olisin ollu, kunnes koulukaveri Maria soitti mulle ja se kyllä osaa kummasti helpottaa mun olooni.  On se vaan niin ihana ystävä<3 Niin äiti taas alko selittää siitä Harjavaltaan menosta... Sillon se kyllä tuntu erittäin hyvältä vaihtoehdolta, olispa päässy sinne samantien.
Keskiviikkona lähdettiin ruuan jälkeen ajeleen Tampereelle ja käytiin jossain askarteluliikkeessä ostamassa mummun synttärijuhlien kutsukorttien värkit ja sit ihan muuten vaan käytiin Prismassa ja kaffeella tietty. Leiskun kanssa kävin taas kävelyllä kun päästiin takas mummulaan ja onneks ei ollu ihan niin kylmä ku aikasemmin niin päästiin jopa reilu puolen tunnin kierros 
Torstaina tehtiin hyvää ruokaa, kun olin pyytäny. Näin meinaan Yhteishyvä - lehdessä cannellonien ohjeen ja muistin että mehän tehtiin noita viime syksynä kun käytiin Pajalta tekemässä Martoilla ruokaa ja ne oli ihan sika hyviä! Mummulle ja pappalle tehtiin lehden ohjeen mukaan jauhelihasta ja mä tein itelleni soijarouheesta, suunnilleen omasta päästä. Ratatouille-kasvissekotus sopi tähän tarkotukseen erinomasesti, vink vink. ;D Mummu oli vähän aikaa sitte tehny itte paholaisen kastiketta, mutta se ei oikein ollu kulunu kun kumpikaan vanhuksista ei tykkää valkosipulista (miks sitä sitte tarttee tehdä, en tiiä.... :D), mutta meikäläinenpä rakastu siihen oitis. Laitoin sitä edellispäivänä perunoiden ja kasvispihvien päälle ja nyt sekotin ihan kunnon lorauksen tähän soijarouhe-kasvismössöön. Mä kun tykkään mausteisesta ruuasta, ei silti liikaa saa olla mutta ihan kunnolla kumminkin. Tuli sit muuten hiiiiiukan hyvää mössöö, olisin voinu syödä sen pannulta suoraa ilman niitä pastaputkia  Onneks sitä sit jäikin hiukan, kun laitoin vaan 7 putkee itelleni että mummulle ja pappalle riittää loput. Päälle tulevaan kastikkeeseen juustoraastetta tuplasti ohjeesta, namnamnam!  Ja on tosi helppoja tehdä, periaatteessahan siihen ei ees tartte mitään ohjetta, sen kun tekee normi jauhelihakastikkeen ja lusikoi sisälle
Torstaina lähdin sitte myös käymään kotona. Leiskulla alko jo selvästi oleen koti-ikävä ja siltä loppu kyllä ruuatkin. Ja se että kun iskä tulee perjantaina mummulaan Pinja mukanaan. Kyllä ne ihan toimeen tulee mutta tosiaan ku Leisku on sellanen varautunu ja arka muutenki toisten koirien kans ja nyt viel suht oudossa ympäristössä, niin veikkaan ettei olis ollu kivaa Leiskusta olla siel. Illalla kun pääsin kotiin niin lähdin melkein samantien kaupunkiin laulaan karaokee ja sen jälkeen päädyin viel Rikun kanssa Cabarettiin.
Perjantaina lähdin iltapäivällä sitte iskän ja Merjan kyytillä takas mummulaan. En kauaa ehtiny kotona olla mut ei kyllä haittaakaan. Aikasin nukkuun, sillä lauantaina oli herätys aamulla klo 6. Olin aiemmin viikolla pyytäny iskältä päästä mukaan Venemessuille Helsinkiin. Perillä oltiin jotain puol 11 aikaan ja kierrettiin siellä sit koko päivä kattellen toinen toistaan hienompia, isompia ja kalliimpia paatteja. Piti ottaa kuviakin mutta unohtu, vaikka kamera oli kyllä matkassa. Takas lähdettiin ajeleen puol kuuden aikaan ja perillä oltiin muistaakseni puol 10. Äkkiä vähän iltapalaa nassuun ja nukkumaan.
Sunnuntaina piti mennä Vammalaan Roismalanlahdelle jääraveihin, mutta heräsin niin myöhään ja mummu ja pappa oli unohtanu koko asian ja laittamas ruokaa silleen että ei ehtis syödä ennen ku lähtee tai sitte venyis tosi pitkälle iltapäivään. Verukkeita, mulla ei olis ollu nälkä kun just kerran heräsin ja pappa olis voinu syödä vaikka jonkun makkaran siellä raveissa ollessa jos niin nälkä tulee. Mutta en sitte viittiny alkaa vänkäämään vaan lähdin Pinjan kanssa mettälenkille. Käveltiin "riihitie" päästä päähän, joka alkaa siis mummulan pihasta ja kiertää pappan peltoja ja metsänreunaa jotain 4km matkan. Illalla joskus kuuden aikaan lähdettiin sitte ajeleen mummulasta kohti Ulvilaa ja iskä heitti ensin Merjan kotiin ja kahdeksalta olin itte kotona. Tiina pyyhälsi mun työ saman tien ja iskä sit lähti, vaikka olis selvästi voinu jäädäkin viel hetkeks aikaa. Illalla käytiin vähän ajelemassa kaupungilla ja silleen...
Maanantaista mulla ei oo muistikuvaa mitä sillon tein mutta ilmeisesti en mitään ihmeellistä.... Tiistaina olin taas Pajalla ja sen jälkeen kävin "pajakaverin" Pekan kans yksillä Passionissa kun se myöhästy bussista eikä mullakaan viel bussi olis menny... Mutta muuta ihmeellistä ei vissiinkään tapahtunu, samoin ei keskiviikkonakaan.
Torstaina meitsi juoksi työkkärissä, sossussa, lääkärissä ja nupolla. Lääkäristä hain saikkua, kun tuol Pajalla yks "ohjaaja" sano että hae ihmeessä ettei työkkäri ja muut ala kitiseen että olisin vaan muka huvikseni kotona. Psykologiltani kysyin kans asiaa niin se sano että joo hae vaan siihen asti kunnes mul on aika sille omalle lääkärilleni nupolla, sit pyytäisin siltä lisää. Aika sille on 8.3. Illalla mentiin pajalaisten kans hallille kannustaan Ässät voittoon ja niinhän ne sitte voittiki 4-0  Äiti heitti mut hallille ja tuli hakeenkin, kotiin päästyäni kävin suihkussa ja vaihdoin vaatteet yms. ja Tiina heitti mut takas keskustaan kun Toni oli siel ja pyysi mut sen ja kaverinsa kans baariin. Soma-nimisessä baarissa oltiin sitte kahteen asti, sinne tuli lisääkin Tonin kavereita vähän väliä, tunsin ne kyllä kaikki ennestään. Niin kahdelta lähdettiin taksilla Tonin työ ja mentiin saunoo, tosin meitsi meni tietty vaan Tonin kanssa  Perjantaina jatkettiin ryyppäämistä, minäkin vaikkei pitäny...  Vaihdettiin vaan paikkaa Tonin toiselle kaverille Turkalle ja sinne sitte alko sitä porukkaa kerääntyä, mm. kaks alaikästä neitiä, joista toinen on vähän niinkun Turkan tyttöystävä. Sinä iltana kyllä sattu ja tapahtu kaikenlaista, tätä neitiä sai vahtia koko ajan. Millon se oli hyppäämässä parvekkeelta, millon se heitti selälleen lattialle ja silmissä näky vaan valkosta, millon se oli hoipertelemassa ulko-ovelle tai hakemassa lisää kaljaa. Surkeeta se oli sitä touhua kattella, auttaa yritettiin kaikki parhaamme mukaan, tai no jätkät ekat pari tuntia väitti että se vaan feilaa. Mutta neiti oli siinä kunnossa ettei kuunnellu mitään ja jos kuuntelikin about 2 sekunttia niin ei totellu. Se sai sellasia ihme paniikkikohtauksia vähän väliä, muutenkin se vaan itki, huusi ja huito ja löi koko ajan. Aina kun mä menin sen työ niin se rauhottu hetkeks, kyllä se välillä yritti muakin huitoo mutta ei kunnolla ja rauhottu siihen sitte vaan itkeen kun halasin sitä. Enempää en tästä illasta jaksa selittää... Meitsi pisti levyks lattialle kuulemma puol 8 aikaan aamulla ja nukku 3 tuntia, itellä ei mitään muistikuvaa. Sen takia oikein säpsähdin ku yhtäkkiä vaan heräsin ja kysyin Tonilta mitä kello on. Krapulaa ei ollu tai siis en tuntenu viel siinä vaiheessa, lähdettiin Tonin työ kaksistaan vähän 12 jälkeen ja siel sit ku aloin juomaan vettä janooni niin krapula tuli. Mietin kyllä pari kertaa että otanko vai enkö, mä tiesin kyllä että jos juon mitään niin krapula tulee kun myrkyt lähtee liikkeelle. Pikkuhiljaa se olo siitä sitte paheni ja kun Toni lähti futisjoukkueen kokoukseen ja saunailtaan kahden aikaan niin mä jäin sen työ katteleen telkkaria. Äiti tuli hakeen mut sieltä vähän kuuden jälkeen ja sohvalta en sitte liikkunu moneen tuntiin mihinkään kun se vähänen kävely rasitti niin paljon että teki tosi pahaa. Sain sitte kumminki ruokaa koneeseen ja olo koheni iltaa kohden, mutta menin silti aikasin nukkuun.
Sunnuntaina luulin että mulla on joku krapulan krapula kun olo tuntu entistä kamalammalta, päätä särki, kurkku oli ihan sairaan kipee, kuumotti ja korviaki alko vähä särkee. Sama olo jatku kuitenki maanantainaki ja tajusin olevani kipeenä. Lämpöö on sunnuntaista asti (ku lauantaina en mitannu) ollu koko ajan 36.7-37. Ei paljoo, mutta mulla se tuntuu heti enkä jaksa sillon tehdä oikeen mitään.
No maanantaina kuitenki tein kakkua Tiinalle kun sillä oli synttärit ja se tuli illalla mun työ kahville sitä syömään. Eilen juoksin taas työkkärissä, kelassa ja sossussa, kun rahahakemuksesta oli jotkut jutut jääny pois. Pajalla olis ollu ohjelmassa keilausta mutta en jaksanu mennä kun oli niin kipee olo ja sitäpaitsi äiti ilmotti mulle aamupäivällä lähtevänsä Kankaanpäähän kattoon kaveriaan, meidän entistä naapuria. Ja mähän kysyin oitis Nooralta että ehtiikö se näkeen. Neljän aikaan lähdettiin ajeleen siis sinne ja Nooran kans käytiin syömässä ja ajeltiin keskustassa puol 9 asti, jollon äiti sit soitti että lähdetään kotio. Meitsi kun pääsi Poriin niin sanoin äitille että ajaa kaupungin kautta ja jättää mut sinne kun Toni on sielä, mulla on sille asiaa. Sen kans menin sitte Cocoon istuun n. kolmeks vartiks ja mun piti sille puhua ihan asiaakin mutta empä vaan saanu suutani auki - kas kummaa. Luulin kadottaneeni bussikorttini niin Kipi heitti mut sitte kotio kun pääsi töistä....
Tänään mä heräsin joskus puol kolmen aikoihin, tai siis olin mä jo aiemminki heräilly mutta nousta jaksoin vasta sillon tai olisinko jaksanu sillonkaa mutta pakotin itteni. Äitille piti lähtee syömään mutta se sano että eiku nyt siivoot ja tuut sit vasta tänne. Vähän aikaa siinä tuumiskelin mutta aloin sitte tosiaankin siivoon. Alotin vessasta sillä se tuntu helpoimmalta, sitte siirryin olkkariin ja sieltä keittiöön. Ja selvennykseksi, siivous ja tiskaus on eri asia ja meitsi siivos. ;D Pari tuntia siihen meni kun välillä tartti olon takia huilata ja keittiönkin luutasin suurimmaks osaks tuolilla istuen  Henkka toi mulle koneeni ja nettitikkunsa ja siinäpä mää sitte könötin 9 asti kun olin ollu monta päivää jo nettipimennossa. Siinä vaihees alko tuntua siltä että nyt on pakko työntää nokka ulos ovesta tai pää räjähtää. Kävelin äitin työ vähän pitempää reittiä että sain edes hetken haukattua happee, sit menin sinne syömään iltapalan. 11 aikaan tulin takas kotiin samaa reittiä ja kävelin melko hitaasti että sais taas vähän happee. Koneelle tulin taas samantien ja tätäpä mä tässä kirjotan yhä...

Hmm..... me siis ei olla Tonin kanssa yhdessä "enää". Ei olla oltukaan, se sano vaan kännipäissään mulle niin sillon ku laivalta tultiin ja selvinpäin oliki sitte taas eri mieltä. Hän ei kuulemma halua nyt mitään naista elämäänsä millään tapaa. Olis vaan voinu vaivautua avautuun asiasta mulle ihan itte ettei tarvi aina saada riitaa aikaseks joka asiasta. Mummun synttäreille sitä pyysin avecikseni ja sano tulevansa, mutta sen jälkeen en halua nähä sitä "enää ikinä". Mm. tää mun piti sille eilen sanoo mut en sitte saanukaan suutani auki.

Mut jospa jatkais huomenna juttua, alkaa kello oleen taas sen verran että vois poistua....

Toivottavasti joku jakso lukee loppuun asti