.....äiteen tän päivänen puhelu päiväkodin johtajan esimiehelle =). Johtaja oli turvannu selustansa ja soittanu sille esimiehelle itte jo viime viikolla =) Mä niin arvasin tän, mietin sitä saman tien sen jälkeen ku äiti perjantaina sille johtajalle soitti toisen kerran. Siis torstaina soitti iltapäivällä ekan kerran ku kuuli asiasta että en saa jatkaa ja sitten vielä perjantaina aamulla uudestaan "varmistaakseen asian". Ei olis kannattanu soittaa sittenkään ku kerran, sillä kai se johtaja siitä arvas että me ei jätetä asiaa tähän vaan selvitetään se. Ja koska sen verran hämärätouhua on, niin tosiaan johtaja halus turvata selustansa ja soitti esimiehelleen itte. Saatana mikä ämmä suoraansanottuna!!!  

Meinaan tän asian ottaa kyllä huomena puheeks jollain lailla jossain kohtaa. Mulle ei selitetä sääntöjä etukäteen ollenkaan, jotka nyt luulis vaitiolovelvollisuuden kohdalla olevan melko tärkeet selittää. Sitten oletetaan että tiedän kaiken ja kun jotain sattuu niin sitten vaan moititaan ja pistetään pihalle. Vaikka se varotus olis kyllä kuulunu olla ensin ohjelmassa myös niiden meidän tuttujen perhepäivähoitajien mielestä. Sekin kertoo jotain että eikö johtaja osaa itte tehdä päätöksiä kun pitää koko päiväkodin henkilökunnalta kysyä mitä tehdään, jäänkö vai en!
Sitten vielä muutetaan sanomisia, mulle ja äitille sopimuksen irtisanomisen syy vielä torstaina oli vaitiolovelvollisuuden rikkominen, mutta perjantaina äitille sanottiin, että ei ollu toi syy vaan se, että en ollu kehittyny muka tarpeeks näiden kahden kuukauden aikana mitä oon siel ollu. Ja kun ei haluta ittelle hankaluuksia niin mennään soittaan esimiehelle ja en tiiä mitä se on sille selittäny eikä kyllä kiinnostakaan, mutta sen tiedän, että sanakaan siitä ei varmana ole ollu totta!
Mutta nyt kun miettii niin en mä kyllä sielä enää haluaiskaan olla töissä kun on noin hämärää touhua!!!!  

 

Nyt vaan pitäis sit keksiä mitä tästä eteenpäin... Saman rahan mä tietenki kotiinki saisin mitä tosta harjottelusta sain, että pystyisin varmaan elään itekseni, mutta pitemmän päälle se kotona sohvalla makaaminen kyllästyttää, kokemuksesta tiedän . Ja vielä enemmän tuola omassa kämpässä, joka on ihan hiljanen koko päivän kun ei oo veljiä mekkaloimassa tai äitiä laittamassa ruokaa tai Timon kanssa riitelyä.
Siihen Kohti työelämää -koulutukseen pistin eilen hakemuksen, saa nähdä pääsenkö sinne. Siinäki tarvis sit ettiä joku harjottelupaikka - minkäköhän tällä kertaa ettisin? Kahvila ja päiväkoti on nyt nähty, konditoriaan en halua ja lemmikkikauppoihin ei oikein oteta kun niissä on jo tarpeeks henkilökuntaa. Vähiin käy

 

Mua muuten on alkanu ärsyttään, ku en voi enää kirjottaa tänne ihan kaikista asioista.. Täällä käy liikaa tuttuja silmäpareja, ja varsinki niitä, joita ne asiat koskis... Mulla olis nytkin asiaa vaikka kenestä mutta en voi tosiaan kirjottaa niitä tänne ettei asianosaset niitä lue. Ei auta mitkään salasanatouhutkaan, kun jos joskus sitte ottaisin sen pois niin ne vois kaivella ne vanhat tekstit täältä...

Noh näillä mennään taas. Ei kai tässä kurjuutta kummempaa ja positiivista on sentään se, että on mulla huonomminkin menny.