Väkersin tossa äsken unelmataloni pohjapiirrokset Paintilla, kun haluan jakaa sen teidän kanssa  Jotta kaikki näkee kuinka "hienon" talon mä vielä rakennan  No joo, on monilla hienompiakin, mutta se onkin MUN unelmataloni. No ei se tietenkään niin hienolta jollain paintilla tehtynä kuin mitä kynällä tein. En edes piirrelly sinne paljoa kalusteita, kuten kohta näätte..

Pahoittelen, että tekstit ja viivatkin meni noin epäselviksi  Mutta kai niistä selvän saa, suurimmassa osassa huoneista lukee MH eli makuuhuone tietysti  Ja tuo pitkä viivoitettu loota on rappuset :)

Yläkertaan ei oikeesti kuulu tohon tollasta suurta aukkoa tuohon vaatehuoneen eteen, vaan yks makuuhuone vielä, mutta en saanu siihen sitä mahtumaan jostain syystä. Kun en siis ottanu mallia siitä käsin tehdystä piirroksesta, koska ne pohjat vietiin kesällä mummulaan ja en enää sitten kunnolla muista miten kaikki kuuluis olla.

Käytävät on ainakin ihan päin mettiä joka puolella, ei ne nyt noin paljon heittele. En vaan jaksanut sitten enää kumittaa ja siirtää huoneita kun huomasin että toisista käytävistä tuli ihan erikokoisia kuin ensimmäisestä, eli tuosta "pääkäytävästä", josta alakerrassa pääsee ulos. Mutta kai sen nyt tajuaa :)
Ja tuo katkoviivoitettu alue yläkerrassa on se kattoon tuleva äänieristetty lasten leikkihuone... Ei se oikeasti noin pieni ole, mutta ei tuossa piirroksessa mikään mene suunnitellun mittakaavan mukaan  

Neliöitä en vieläkään tiedä, kun menin aina sekaisin kun yritin niitä laskea siitä alkuperäisestä pohjasta. Mutta jotain parinsadan paikkeilla se on kuitenkin :)

 

Oon katellu netistä muutamien eri talonvalmistajien sivuilla esiteltyjä taloja, mutta en oo löytäny vielä mieleistäni. Vaikka muuttuuhan se ulkoasu sitten ihan toiseen kun oman taloni rakennan, mutta silti. Siis lähinnä tarkoitan ikkunanpuitteita yms..
Värin tiedän jo, se on sellainen tumman maitokahvin värinen  Eli ööö tumma beige :) Rakastuin siihen kun näin iskällä Ulvilassa niitä vastapäätä olevan talon  Siinä on valkoiset nurkkalaudat ja ikkunanpuitteet ja muistaakseni tumman suklaan värinen ovi.

Noniin nyt saa riittää!