Noniin, nyt on sitten palattu "työmatkalta". Nää kolme päivää suju ihan päinvastoin ku odotin, eli siis mulla oli ihan oikeesti kivaa Karkussa! Olin toimistotanttojen apuna, postitin yli 200 kirjettä, vein uusavuttomille oppilaille ohjeita asuntoloihin kuinka siivotaan, tein pari kukka-asetelmaa, päivittelin jotain jäsenrekisteriä, tulostelin ja kopioin kirjeitä, autoin Ellua muuttaan työhuoneensa järjestystä ja sen sellasta... Jos voi sanoo, niin oli kyllä ihan mahtava työsarka! :) Vaikka en siis rahaa saanukaan...

Ansku ja Rampeki tuli käymään opistolla tiistaina. Oli ihan mukava nähdä niitäki pitkästä aikaa, varsinki sitä toista... ;) Santerinki piti tulla, mutta onneks ei sitte tullu. Menee kuulemma koko lössi sinne sit ens keskiviikkona.. tai niin suunnittelevat.... Oli kiva kuulla taas uusimmat "juorut" mitä kellekki on kesän aikana tapahtunu, kun ei niitä tuola galleriassa vatvota... :P
 Ainiin, siitä syyskuun miitistä ei sitte varmaan tuukaan mitään kun rantasauna ja majotustilat on buukattu täyteen koko syksyks. Ehkä ihan hyvä vaan. Kyllä ne ihmiset toisiaan muutenki näkee ku varmana vetävät pussikaljaa joka armas viikonloppu jossain Koskenrannassa. No ehkä ei talvella, sillon ne on kai Madiksella..
Mutta ei siitä sen enempää.

Olin tänään taas kokouksessa illalla. Väkee oli jostain syystä tosi niukasti paikalla, mutta sen verran kuitenki että kokous oli laillinen ja päätösvaltanen. Neljä hallituksen jäsentä ja yks muu jäsen.
Meillähän on huomenna matonpesutalkoot Kalaholman matonpesupaikalla. Sunnuntaina on Kirjurinluodossa lasten onkikilpailut. Molempiin oon menossa =)
Ja lisäks tietysti on muitaki tapahtumia, pari luentoo yms. mutta niistä sitte taas myöhemmin.. :)
Meen vielä huomenna jakaan onkikilpailun mainoksia kauppoihin ja varmaan joihinki postilaatikoihin. Voisin kiertää jakelemassa niitä vaikka puol Poria, mutta mainoksia on kovin vähän :( Olisin halunnu tulostaa niitä tääl meillä, mutta ei äiti antanu. Ja toimiston tulostimesta muste loppumassa Kieli ulkona Nice.
Mulle annettiin taas pari uutta vastuullista tehtävää kontolleni Silmänisku Lupasin olla toimistolla parina päivänä viikossa päivystämässä, kuinka ny aikataulut antaa myöden, mutta toivomus oli, että ainaki klo 16-18. Muitakin toki tehtävään tarjoutu että voi sitte vuorotella välillä :)
Sitte alan vastailla yhdistyksen palvelupuhelimeen. Se oli ensin Tiialla, mutta kun se meni töihin, puhelin meni Tiian siskolle Tettille, mutta kun seki lähti töihin, niin tarjouduin ottaa puhelimen hoteisiini Cool Enhän mä vielä kaikkia asioita tiedä, mutta annan sitte sellasen ihmisen puhelinnumeron, jonka arvelen tietävän asiasta enemmän. Eli niinku Tiian, Tettin tai Sakarin.
Sitte sain vielä muutaman tehtävän, vähä vähemmän vastuullisen tosin - hommaan uutta mustetta toimiston tulostimeen. Ja vesivaneria Marialle, että hän saa tehdä pesäkoppeja oraville ja siileille. Maria siis hoitaa yhdistykselle tulleet luonnoneläimet, ja hän on tehny niin, että kun hää vapauttaa siilin tai oravan luontoon, niin tekee sille oman pesäkopin. Tosi viisas ja sulonen idea minusta ! Viaton