Ei nyt sentään onneksi saparoa näy. Sitä kausipossua vain. Eilen oli jo illalla hiukan kurkku kipeä ja siitä tiesin, että nyt se tauti sitten minuun iski. Yön aikana olin tullut enemmän kipeäksi, aamulla en saanut sanaa suustani ennen aamuteen juomista. Päätäkin alkoi päivemmällä särkeä, lämpöä töihin lähdettäessä 36,9. Kahden tunnin päästä töissä mitattuani oli noussut asteella ja oloni oli pahentunut selvästi. Pyysin äitiä hakemaan viideltä. Pystyin sentään kolme tuntia olemaan. Kurjaa viimeisenä päivänä. Kurjaa myös se, jos joudun ens viikolla jättää ensimmäisen työpäiväni Pörriäisessä väliin.

Sain taudin Melinalta, nimittäin kuulin eilen että hän oli tullu maanantaina vielä kipeenä töihin, kun ei ollu jaksanu/viittiny hakee enempää sairaslomaa. Ja eilen siis Mellu voivotteli sitä, että oli sairastuttanu Leenan...

Ei oo ollu kauheesti ruokahalua tänään, jotain kuitenkin oon yrittäny syödä välillä ja päivällä ennen töihin lähtöä tuputin pari kasvispihviä alas. Juonu kuitenki oon ihan kiitettävästi, parin tunnin välein mukillisen kuumaa mehua tai teetä.

Nyt meen kyllä iltapalalle ja sit nukkuun, katotaan millanen olo huomenna. HYVÄÄ YÖTÄ KAIKILLE!! : )