Uskon horoskooppeihin. En niitä ihan joka lehdestä lue, mutta esim. MissMixin horoskoopit on aina osunu nappiin. Nyt on myös Facebookiin tullu horoskooppisovellus, jossa on horoskooppi joka päivälle ja täytyy sanoa, että aina on osunu sekin nappiin. No välillä se kyllä höpöttää jostain raskaista töistä, joita oon haalinu ja haalimassa itelleni liikaa, mutta kai nekin jossain vaiheessa sit toteutuu.... Mut siis tähän mennes kaikki muu on toteutunu.
Oon kai niin tyhmä että musta se on tosi kummaa kuinka ne voi aina tietää kaiken :DD

Tänään tein luonnehoroskoopin ja pistän sen nyt tähän alle mitä tuli vastaukseks. Sekin osu sitte just eikä melkein nappiin! :))

Aikansa ilmiöitä seuraten myös Ravut osaavat luoda ympärilleen turvallisen ja hellän ilmapiirin niin halutessaan. Rapu-ihminen suhtautuu asiaan kuin asiaan joko lämpimästi ja välittävästi tai sitten välinpitämättömästi. Nämä kaksi olotilaa voivat vaihdella salaman nopea...sti, sillä Rapu reagoi kaikkeen tunteella. Väärä sana tai väärä ilme voi muuttaa lämpöä ja turvallisuutta huokuvan Ravun jäätävän välinpitämättömäksi kesken lauseen, halauksen tai rakastelun. Rapu suojelee sisintään kuin luonto jatkuvuuttaan ja vaaran uhatessa nousee mitään läpäisemätön panssari kuin tyhjästä Ravun ja tunkeilijan väliin. Rapu-ihminen voi olla herkkä runoilija, mutta hän ei ole päättäväinen, sillä hänessä ei ole kestävyyttä tai voimakkuutta. Rapu rakastaa mukavuutta, hämäriä valoja ja syviä nojatuoleja. Sekä rapumies, että -nainen tarvitsevat suunnattomasti rakkautta, tunne on hallitseva tekijä hänen kaikissa toimissaan. Rapu on mustasukkainen ja omistava, ja vaatii jatkuvasti konkreettisia rakkaudenosoituksia kumppaniltaan. Hänen kotinsa on hänen linnansa, jossa Rapu mielellään pysyttelee. Ravun metalli on hopea, kivi aidot helmet tai kuukivi. Väri on valkoinen ja viikonpäivä maanantai. Oodi Ravulle: Etenen taas jonkin verran, palataksein takaisin... Häilyväinen kuu mua ohjaa, hämmentää leikki varjojen. Nostan katseen, kohdistun jo häipyy luulo, epäilys!

Tunnistan itteni tosta kyllä ihan täysin! 

"Rapu on mustasukkainen ja omistava, ja vaatii jatkuvasti konkreettisia rakkaudenosoituksia kumppaniltaan."

 

Muuta en nyt kyllä taaskaan jaksa kirjottaa.... Asiaakin olis, mutta ei vaan jaksa.
Maanantaina alkaa koulu - jännittää!
Niin ja Tintti on kai parisuhteessa taas