Rahaa meni vaikka mitään en ostanu  Tai siis siltä ainakin tuntuu... Kaikki on niin kallista nykyään että saa maksaa vähintään tuplahinnan kaikesta  Noh, asiaan...

Juna lähti Porista 10.15 ja oli Tampereella 11.45. Treffattiin äitin kaveri Teija heti juna-asemalla ja mentiin syömään Raxiin. Syötiin siinä sitten ja vähän ennen puolta kahta lähdin käymään Ullan Unelmassa, kun äiti ja Teija jäi vielä nauttimaan jälkkäreistä.
Ostin Ullan Unelmasta purkin vaaleanpunaista pastaväriä, ison Lilja-marsipaanimuotin, ison korinpohja-tyllan ja vaaleanpunaista koristelugeeliä. Tuota geeliä ei ensin pitäny ostaa, mutta kun siinä kassalla oli koreissa niitä tuubeja ja niin ihania värejä niin päätin ostaa ;) Eilenhän sanoin että raja on 20€, mutta loppusumma oli 23,20€ kun ostinkin vielä tuon geelin. Aikaa tuossa liikkeessä miulla kului 15 minuuttia, ei paha ;)

Tuon jälkeen näyteikkunashoppasin hetken aikaa, ennenkuin päädyin Koskarille. Siellä kävin Glitterissä ja Vapaa-valinnassa, kummastakaan en ostanut mitään. Gina Tricot'iinkin piti mennä mutta nähtyäni sen väkimäärän mikä kaupassa oli, päätin jättää väliin  Tuon pikakierroksen jälkeen suuntasin takaisin Raxille, äiti ja Teija istui vieläkin siellä! No hetken päästä me jo päästiin lähtemään. Ajettiin kaupan kautta Jankaan Teijan tyttären Saran luokse, kun Sara sai viime viikolla tyttären. Sara on mun ikänen ja asuu poikaystävänsä ja tietysti tyttärensä kanssa siellä Jankassa. Oli se tyttö kyllä niin pieni että! 51 cm se oli syntyessään, mutta se vaan näytti niin kovin pieneltä! Onneksi nukkui, en varmana olis uskaltanu ottaa syliin enkä kyllä halunnu kattella sitäkään kun äiti olis sille jutellu niinku meidän koirille - eli sillain ku pikkuvauvoille jutellaan!!  no joo...
Sarakin oli niin oudon näkönen - no okei en oo sitä kyllä nähnykään varmaan viiteen vuoteen mutta silti :D Tietysti ku synnytyksestä oli niin vähän aikaa vasta niin sen maha ei ollu vielä pienentyny normaaliks. Se se oli outo näky kun mitä kuvista oon kattellu niin Sara on sitte niin laiha kun vaan voi olla! Ja sillä oli vielä jotain kipuja, niin oli hassun näköstä kun se vaappu mennessään ympäri kämppää. (sellastakohan se sit tulis oleen... )

Jotain puolitoista tuntia mä kerkesin sielä oleen, ennenku lähdin bussilla keskustaan. Eli neljältä olin keskustassa. Olin tätä ennen jo soittanu Miialle sata kertaa ja soutanu ja huovannu tulooni, oikein hävetti. Mutta lopulta sitten pääsin keskustaan asti, se on pääasia! Mentiin Coffee Houseen kaakaolle, vaikka me justiin Saralla juotiin kahvit  No ei se mitään :) Sen jälkeen käytiin Stockmannilla vessassa ja sitten mentiinkin jo istumaan rautatieasemalle. Kello oli silloin jotain viis. Puoli tuntia me jaksettiin siellä odottaa, kunnes mä ehdotin että mennään nyt käymään vielä jossain. No mentiin sitten Akateemiseen Kirjakauppaan. Löysin sieltä kaks kirjaa, tai no oikeestaan pokkaria, Pieni suklaapuoti ja hmmm....mikäköhän sen toisen nimi oli  No korjaan kun muistan. Sitten kello olikin jo kuus ja piti mennä takas asemalle. Juna lähti 18.15 ja oli perillä Porissa 19.30.

Nyt illalla en ookaan sit tehny yhtään mitään muutako istunu koneella, oon ihan poikki kun tuli käveltyä niin paljon. Ai niin käytiin me saunassa. Käytiin eilenkin. No mutta nyt meen nukkuun, huomenna otan vielä kuvat ostoistani ja liitän tähän. Ja sitten otan kuvan siitä tekemästäni leipomuksesta, jos nyt jotain aikaseksi saan... Vähän kyllä tuntuu nyt siltä että ei huvittaiskaan leipoo mutta huomenna voi olla jo mieli eri :)

Hyvää yötä kaikille ja HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!!