Dodiin, tänään saatiin vihdoin tehtyä kasvimaa mulle. Tai siis on se ollu tehtynä aina, mutta se on ollu vaan niin huonossa kunnossa.. Ja tänään sitte kunnostettiin se Hymy Jo viime syksynä kaivoin lapiolla nurtsia ympäriltä pois, maa suureni n. puolella. Tänään ku pappa toi mut mummulasta kotiin, niin se otti peräkärryssä mukaan jyrsimen ja käänsi ton maan. Ja koska siinä oli niin huonoo multaa, kiviä, juuria, käpyjä ja rikkaruohoja täynnä, niin pappa kävi AgriMarketista hakemassa kaks säkkiä uutta multaa. Uuteen multaan kylvin sitte lehtisalaatin, tillin ja porkkanansiemeniä. Ennestään siinä oli toisessa päässä raparpereja..

Illalla käytiin äiteen ja koirien kans kävellen kaupassa, ja ostettiin sieltä viä persiljaa, perunoita, ruohosipulia ja tavallisia sipuleita ja pistin neki maahan. Toivottavasti ne onnistuu Silmänisku Ei mua muut arveluta kuin ne sipulit ja perunat.. Sipulit siks, että ehkä ne pitäs olla sittenki jotain toisenlaisia sipuleita mitä sinne maahan pistetään.. Mut sit toisaalta muistaakseni ainaki mummulan sipulit on just tollasia.. Ja perunat arveluttaa siks, että ku niissä ei ollu yhtään viä ituja.. Olisin halunnu siirtää niitten istutusta, mutta äiti sano että ku huomenna ja keskiviikkona tulee vettä että ei voi.. Tosin eipä ne siinä parissa päivässä olis juuri mikskään ehtiny tulla, olis tarvinnu siirtää enemmän.. Mutta juu.. Maassa ovat ny kuitenki, jään odotteleen tulosta ;)

Skootterikaupat on edenny :) Iskä sano, että jos sille myyjälle vaan sopii, mentäis perjantaina ostaan se. JES! Vihdoinki pääsisin taas ajeleen ! Ei tarvis aina kysellä kyytiä joka paikkaan ku pääsis ite menee. Voisin jopa viimein uskaltautua tallille. Hymy

Huomenna taas psykiatrille.. Se varmaan aattelee että kuinka nii oon muka masentunu, ku en vaikuta siltä yhtään. Mutta en voi sille mitään etten aiemmin oo päässy sen juttusille ja että nyt on tällänen parempi jakso.. Kai se vaan niin on, että Karkussa olin niin masentunu ku ei mulla ollu siä kaverei ja kiusattiin vaan koko ajan eikä koulu kiinnostanu. Ja nyt ku tulee kesä ja kärpäsiä ja saa olla kaukana Karkusta ja kaikesta, elää ja olla vaan, niin elämä hymyilee. Hetken. Ellei tässä kesällä ennen tapahdu mitään, niin viimestään ens syksynä alkaa taas koulu maistuun puulta ja masennus iskee. Mua ei nappaa koulu sitte yhtään! Ja varsinki, jos nyt en ees pääse sinne Kannukseen ja joudun johonki Tyrväälle sisustajalinjalle. Vähä aattelin, että jos en pääse Kannukseen, niin en mee sitte mihinkää. Haen töitä mut jos en saa, niin jään sitte "kotiäidiks". Jollen raskaaks onnistu hankkiutua nii hankin sitte koiranpentuja joita voin hoivata. Ku hankin jostain sen oman kämpän niin täytyy sinnekki jotain elämää sit saada ku itellä sellasta ei ole ; DD

Mutta joo, lopetan ny tältä kerralta ja huomenna jatkan taas :) Kerron vaikkapa edenneistä muuttoaikeista.. :s Joista en tietenkään oo kovin ilonen..