Osallistuin Maaritin kokkailut-blogissa hänen 1-vuotisarvontaan ja voitin! :) Paketti saapui eilen, mutta en vielä ole ehtinyt sitä kuvata :D Ehkäpä huomenna :) Paketista löytyneitä juttuja jo eilen ja tänään käytin tekemääni äitienpäiväkakkuun, mutta niistä sitten lisää huomenna kuvan kera :)

Tässäpä kuva kakusta vielä ennen koristelua, eli eilen:
Huomasin pyyhkiä noi kermat alustalta vasta kuvan oton jälkeen x)

Ja tässä sitten tänään täysin valmiina:

Onnistuimpa taas kuvaamaan sen huonoimman pursotuskohdan :(

Pohjana 8 munan suklaakakkupohja jaettuna kahteen vuokaan, pyöreään ja sydämenmuotoiseen. Kostutus hyla-maidolla. Alemmassa kakussa välissä omatekoista omenahilloa, trooppista hedelmäcoctailia, banaania ja kermaa. Ylemmässä kakussa omatekoista omenahilloa ja valkosuklaa-nougatmousse. Pursotukset Flora Vispiä vaniljakreemijauheella höystettynä. Päällä tummasta kaakaojauheesta muotin läpi siivilöity sydänkuvio ja hopeita sokerihelmiä. (Piti ensin siivilöidä lisää noita pikkusydämiä, mutta mammalla oli vähän kiire töihin ja piti kakkua maistaa sitä ennen joten annoin olla :)) Päälliskermaan en ole taas lainkaan tyytyväinen, kakun päältä irtosi muruja kerman sekaan ja siksi se veti siihen tollaset raidat ja muutenki levitty tosi epätasasesti :(

En jaksanut leikellä alempaan kakkuun enempää välejä kuin yhden, vaikka olisi kyllä mahtunut, mutta ihan hyvä etten koska sitten ei olis täytteet riittäny, sen verran naftisti coctailia ostin. Ja tuo trooppinen coctail oli vahinko, en katsonut purkkia kovin tarkkaan kaupassa :D Mutta ei haittaa, itseasiassa sopi tähän erinomaisesti ja ehkä jopa paremmin mitä tavallinen coctail olisi sopinut kun tuo mousse on niin makeeta ja "tasapaksua" niin tää anto vähän raikkautta :)

Oli kyllä hyvää, äiti tykkäs hirveesti ja sehän se on pääasia! :)) <3