Miksenköhän ikinä ehdi viikolla kirjoitella? Päättämätön Sitte täytyy näin perjantaiehtoisin kirjottaa kauheet määrät ja vaihdella kirjotusten päivämääriä.. Tosin nyt en tee niin, pistän kaikki asiat yhteen pakettiin. Juu..

Maanantaina eikä tiistaina tapahtunu mitään erikoista.. Koulussa olin ja koulusta tulin, sitte mummulaan.. :) Eikun tiistaina käytiin pappan kanssa rehaxilla nyt vihdoin kattomassa sitä mopon moottoria. Oltiin viikon myöhässä, että ketutti! Se ukko tarjos sitte jotain muita mopedeja tilalle.. En ny kauheesti niihin ihastunu.. Paitsi yhteen, se oli niin ihanan värinen! Vaaleensininen. Saisin sen 700€, jos antaisin vanhani vaihdossa.. Lisäks sain kuulla isännältä, että joutuisin itte ostaan sen mopon. Hän ei kuulemma maksa sitä ku ite oon rikkonu. Että pitäis kattoo peiliin. Sanoin sille että kato kuule keskenäs vaan. Oon ollu siinä luulossa että iskä ostais uuden moottorin mulle, mutta ei, tää sano että hän on koko ajan sanonu että itte maksan. Ja vitut! Suutuin sille siitä niin paljon, että en enää puhu sille. Herra on ite aina niin täydellinen eikä koskaan hänessä, hänen vaimossaan tai muussa HÄNEN ole mitään vikaa. Mutta kaikissa muissa, kaikissa asioissa on aina vikaa, mikään ei oo koskaan hyvin. Sanoin tossa taannoin äiteelle, että iskässä on vähä narsistisia piirteitä, niin se vastas, että mä sanoin ton sitte ihan itte. Että äiti on kuulemma tehny sen saman diagnoosin siitä jo 17 vuotta sitte. Mutta se iskästä taas.. En jaksa enää kolmatta iltaa itkee sen ihmisen takia.

Keskiviikkona menin koulun jälkeen käymään Häijään säästömarketissa kesätyö haastattelussa. Ne olis ottanu mut sinne iltatöihin koulun ohella jo nyt, mutta sanoin, etten voi tulla kun ei oo kulkupeliä. Harmi! Otsan rypistys Illalla mentiin mummun ja pappan kans klapitingille n. tunniks. Tai siis mää olin vaan puolisen tuntia.. Pappa teki kaks häkkiä, mummu vissiin reilun puolikkaan ja mä puolikkaan. Mutta se mun puolikas oli sellasesta häkistä josta mummu teki jo aiemmin puolikkaan, eli se tuli sit täyteen. Hymy 

Torstaina koulun jälkeen lähdettiin ajeleen sit kotio. Mummu ja pappa vei pojat Heseen syömään kun molemmilla oli maaliskuussa synttärit eikä vanhukset oo päässy käymään mummun sairauden ja sairaalassa olon takia pitkään aikaan. Varmaan siinä joululomalla viimeks Itku Onneks mummu on nyt jo paremmassa kunnossa, paraneminen täysin voi kumminkin viedä kakskin vuotta.. Sillä on joku ihme sairaus, en muista nimee mutta rakkuloita ja vesikelloja sillä oli vaikka kuinka kauan yms.. Ja diabetes puhkes kans samaan syssyyn. Ihmeellistä, mummu on 66-vuotias eikä se oo koskaan ollu kipeenä, ja nyt yhtäkkiä tulee noin pitkäaikasia sairauksia ja monta päällekkäin. Mutta, eteenpäin..

Perjantaina, eli tänään, kävin taas Tertulla. Maailma valkeni taas hiukan :) Paitsi ei sen osalta, että ku tein sen masennustestin taas, sain tällä kertaa 19 pistettä. 7 pistettä enemmän ku syksyllä siä terkkarilla.. :( Sen jälkeen tulin kotiin ja imuroin koko talon ja järjestelin paikkoja. Meidän talo oli meinaan eilen lehdessä ja tänään jo tuli kaks pariskuntaa kattoon tätä. Ja istutin muuten rairuohotki Silmänisku 

Äitee ilmotti nyt pari tuntia sitten, että se ei viekään mua huomenna sinne mätsäriin! Että saisin mennä bussilla. Tosi hienoo ku aiemmin tänään sanoin Tettille että en tarvii kyytiä ku äiti tuo. Mamma saa kyllä ite soittaa aamulla Tettille että tarviin sittenki kyydin. Tosi kiva seki, ku se sano etten ota Hippaa mukaan sinne ku sen turkkia ei oo yhtään huollettu. Tasan varmaan kyllä otan! Ei se mätsärissä niin justiinsa oo.

Ainoo valopilkku tänään oli se, ku löysin eilen netistä mopon joka on täs meidän lähellä.. Pistin sille omistajalle viestin että mikä olis lähtöhinta sille ku netis ei lukenu mitään.. Se sano vaan että tarjousten mukaan. Olin ihan silleen että voi vittu, mitä siitä ny uskaltais tarjota ku ei yhtään tiiä että riittääkö 150€ vai pitääkö olla 700. Ku se on kyllä 2004 vuoden mopo eli 2 vuotta mun omaa vanhempi, mutta sillä ei ollu ajettu paljoo yhtään, jotain 1700 km vaan. Tosin ei siitä kyllä ollu papereitakaan eikä se ollu rekisteris.. Mutta ei haittaa, otan siitä moottorin vaan.. No niin kumminki, pistin sille myyjälle taas tänään viestin, että riittäiskö 150-200€, niin se vastas että 200 riittää. Sovin sitte että menisin ostaan sitä perjantaina tai lauantaina Hymy JES! Saan sittenki mopon!