• Kaksi kuukautta Diakin puutyöpajalla on vierähtänyt äkkiä. Tosi huisia on ollut, vaikka välillä onkin päiviä jolloin ei olisi kiinnostanut tehdä yhtään mitään (edes herätä) ja juuri niille päiville on tietysti osunut kaikki paskamaisimmat hommat, kuten rikkaruohojen nyppimistä, maankaivuuta, kärräämistä yms. jotka hommat ei periaatteessa edes meille kuulu. Vielä jatketaan sopimusta ainakin kahdella kuukaudella, toivottavasti saan olla koko puoli vuotta ennenkuin tarvitsisi keksiä joku uusi paikka. Juuri nyt ei kiinnostaisi hankkia yhtään enempää muutoksia elämään, kun edellisistä on juuri päässyt.
  • Meille muuttaa 29.9 uusi tyttökisu, Sohvi.

Kuvassa Sohvi 8vk.
Sillä ei ole likaa nenässä, vaan siinä on oikeesti joku tollanen pilkku :D Itse en ole siis Sohvia vielä livenä nähnyt, vaan kuvan otti Kipin äiti kun ne kävi hakemassa oman kisunsa kasvattajalta. Niiden poikakissa on muuten ihan samanlainen mutta ilman kauneuspilkkua.

  • Olen ilmottanu itteni tämän syksyn aikana kahteen eri SEY:n isohkoon tapahtumaan, nimittäin ELLU Eläintaitokoulutukseen ja Ystäväeläinkoulutukseen. Päiviä en muista mutta toinen on lokakuussa Tampereella ja toinen marraskuussa Hesassa. ELLU-koulutus tarkottaa sitä, että kurssin jälkeen on pätevä järjestämään oman yhdistyksen nimissä lapsille/nuorille eläintaitokurssin. Ja ystäväeläin on sellanen, joka vierailee omistajansa kanssa vanhainkodeissa, päiväkodeissa yms. piristämässä immeisiä. :)
  • Käytiin Kipin ja koirien kanssa viime sunnuntaina mummulassa visiitillä. Perimmäinen tarkotus sillä oli se, että pääsen kunnon sienimettään. Siinä mielessä "kunnon", että ne on tuttuja metsiä eikä tarvi kauaa etsiä hyvää sienipaikkaa eikä kyttäillä että pysyy jotenkuten hajulla suunnasta. Koirat nautti kun sai juosta pitkästä aikaa vapaana ja haistella hajuja. Ja Leiskun suurta herkkua näytti olevan mustikat! :D Se pomppi paikasta toiseen niin-pienelle-koiralle-vaikeakulkuisessa-maastossa ja ahmi mustikoita suoraan varvuista minkä kerkesi :D Oli se huvittava näky! :D Hippa sen sijaan ei älynny nappailla mustikoita itte, mutta kun niitä sille kädestä tarjos, hävis ne sillonkin alta aikayksikön :D