Ihan uskomatonta! Meitsi on RASKAANA! Heti testin tehtyäni alko ilmaantua kaikenlaisia oireita, ensimmäisenä nyt pahoinvointi. Se tosin ei tule heti aamulla, vaan tuossa puolenpäivän aikaan ja kun nälkä on suurimmillaan niin olo ei todellakaan ole ollut kovin kehuttava. Yritä siinä sitten sinnitellä kun vielä pitäisi jonkun aikaa jaksaa vilkkaiden (=yliväsyneiden) muksujen kanssa ennenkuin pääsee itse syömään. Etenkin se päiväruuan jälkeinen pottakierros on jo melkein hermoja raastava kun väsyneet muksut alkavat kitistä ja kiukutella. Ja silloin kun nälkä pääsee oikein huippuunsa ja vihdoin koittaisi lounastauko ei tee enää edes mieli syödä. Hitaasti mutta varmasti se ruoka on kupuun kumminkin ahdettava.

Huomasin jo heti alussa sen, että nälkä iskee parin tunnin välein. Syön kuitenkin aamulla ennen töihin lähtöä lautasellisen puuroa - ja nyt raskaana ollessa vielä hiukan isomman - ja juon kupillisen teetä. Jos ehdin niin teen vielä voikkarin. Töissä eka kaffeteetauko on n. klo 9-9.15 välisenä aikana. Päätin haukata jotain pientä silloin, tällä viikolla se on ollut banaani. Syömään pääsen n. klo 11.10. Ja yhden ja kahden välillä on vielä toinen kaffeteetauko, silloin vetäisen jugurtin teekupposen kanssa. Kun pääsen kotiovesta sisään suunnilleen klo 14.20 on nälkä taas ihan järjetön! Useinkaan meillä vaan ei ole jääkaapissa mitään ruokaa, kun sitä "eilistä ruokaa" ei kovin usein Kipin suuren ruokahalun takia jää :D Eli sinnittelen tyyliin leivällä ja muro/jugurttikulhollisella sinne viiteen-kuuteen asti. Ei muka jaksa alkaa pelkästään itselleen vääntämään mitään sapuskaa. Tiedän, että tässä kohtaa pitäisi.

Nukkuminen on myös alkanut olla jotenkin hankalaa jo. Olen aina rakastanut nukkua mahallani, kun saan silloin parhaat unet, mutta jo alkuviikosta huomasin, että ei oikein tunnu löytyvän minkäänlaista hyvää nukkuma-asentoa mahallaan/ puoliksi mahallaan ja puoliksi kyljellään. Ruho painaa jotenkin ikävästi johonkin ettei tunnu hyvältä. :( Mitähän sitten kun maha on oikeasti iso eikä taida oikein kyljelläänkään nukkuminen enää olla mukavaa??

Meidän vauva näyttää jo tältä:
6. raskausviikkoPituus 0,5-1mm. On se pieni! <3