Ei oo edelleenkään mikään kovin mieltä ylentävä olo, mutta pakko oli tulla koneelle käymään naamakirjan FarmVilles ja täälä. Suusta ei kuulu pihaustakaan, siks oon vaan kuiskinu koko päivän. Alempaa kurkusta sitten kuuluu kyllä senkin edestä, aivan älyttömästi rohinaa joka hengenvedolla. Kurkku on tosi kipee, joten en voi yskiä. Mutta sillon kun on pakko yskästä, kaikki limat lähtee liikkeelle enkä meinaa saada henkee. Se se vasta kurkkuun sattuu kun joutuu yskimään monta kertaa että saa henkireitin takasin. Korvatkin on kipeet. Kuumetta ei tunnu olevan, on ollu älyttömän kuuma koko päivän. Kuitenkin mittari näyttää toista, lämpöö 37.1-37.3. Tosiaan on ollu sellanen hikinen olo koko viime yön ja tän päivän.
Heräsin yöllä kuumuuteen monta kertaa ja tarkistin että onko patteri muka noin suurella mutta sepä oli ihan viilee. Mynthonia naamariin ja sen jälkeen taas pariks tunniks unta palloon. Lopulta heräsin kymmentä vaille yhdeksän ja päätin nousta. Menin "sanoo" = kuiskaan äiteelle autotalliin että sen on nyt mentävä apteekkiin ostaan yskänlääkettä ku en meinaa saada henkee ja strepsilsiä kanssa kun kurkku on kipee. No se sitten lähtikin aika pian mutta palatessaan sillä oli vaan yskänlääke! :< Mynthonia oon sitte imeskelly joka välissä mutta eipä tuo kauaa auta.
Muut ei ole tullu kipeeks mutta ei ne "voikaan" tulla kun niillä on rokotukset. Mulla ei kun en halunnu. 

Pötköttelyä yllätys yllätys oon sit vaan harrastanu koko päivän, salkkarit kattelin ja nyt illalla Siskan ja hiukan Bondia. Nukkunu en ole ettei mene rytmit sekasin enää yhtään enempää. Tosin pistän unta palloon tän postauksen jälkeen. 

Eli nyt.

Hyvää yötä! :)