On se hyvä että on oma kämppä. Kummallista miten sitä unohtaa näin pienessä ajassa millasta kotona oli asua ja nyt kun porukoilla pääsee vaan käymään ja lähteen pois kun alkaa käymään ilmapiiri negatiiviseksi, niin voi elämänkevät mä rakastan tätä omaa kämppääni!

Eilen ja tänään ei todellakaan oo taas vaihteeksi ollu mitkään ruusuiset välit, eilen huudettiin äiteen kans ja tänään kinasteltiin Timon kans. En kyllä lähteny pois sieltä heti, kun eilen oltiin saunassa ja tänään en vaan saanu aikaseks nostaa ahteriani sohvalta.... Nojoo.

En oo juuri mitään saanu aikaseks eilen enkä tänään. Pari pahvilaatikkoo purin ja siirtelin tavaroita toisista laatikoista toisiin ja sit kirjahyllyyn. Tänään en oo oikeestaan tehny mitään muutaku möllöttäny sohvalla ja istunu koneella. Voiko liiasta nukkumisesta tulla väsyneeks? Mua on väsyttäny ihan sairaasti koko ajan laivareissun jälkeen. Eka ajattelin että johtuu reissusta, mutta ei se nyt enää kai voi vaikuttaa :o Nukun päivällä puol yhteen ja puol kahteen, no tänään kyllä heräsin jo 11 ku pistin kellon soittaan. No meen mä kyllä myöhään nukkuunkin, mutta silti.. Rytmit taas aivan päälaellaan, tosi kiva.

Kämppä pitäis saada kondikseen eli laatikot pois lattioilta ja siivottua ens perjantaihin mennessä, kun on ne tuparit. Tai siis lauantaina ne vasta on, mutta perjantaina tulee jo Arina :) Ja sori, ajatus ei oikein kulje nyt niin kertailen vaan vanhaa :D
Onko kellään ajatusta siitä, mikä olis hyvää tarjottavaa tupareissa? Ite ku oon kasvissyöjä niin sanoin kaikille että itte saatte sitte tuoda pippuripihvinne ja possupaistinne ja leikkelemakkaranne mitä meinaatte syödä  Mutta kai mä nyt jotain nakkia ja perunasalaattia voin ostaa  Ei mutta ihan tosi, mikä olis oikeesti hyvää syötävää? Jotain tortilloja vois ajatella kyllä, mutta mitäpä muuta  

Oon miettiny et pitäs varmaan hakee kesätöihin johonki. Mut jotenki ei vaan yhtään kiinnostais just nyt. Kattelin kyl tänään mollin sivuilta kesätyöpaikkoja eikä siel kyllä yhtään sellasta ollu joka nappais vähääkään. Blaah. No mutta äiti mut kuitenki pakottaa johonki hakemaa, joten kai se on pakko... Ja olis se kyllä kiva rahaakin saada :)

Tekis mieli tehdä pappan juhliin suklaakonvehteja. Ihan normikonvehteja vaan ku en oo niitä koskaan tehny... Vieraita tulee sen 60, joten vois tehdä pöytäkonvehdit että kaikille yks ja tietty omalle väelle kans. Ja muutama ylimääränen ;) Katoin Confetista, niin ei sellanen yks muovimuotti maksanu kun 4,90€  ja siinä on paikat 15:sta konvehdille, joten niitä vois tilata parikin että saa nopeemmin tehtyä :)

Nojoo, jospa lopetan tältä erää taas kun ei näytä olevan mitään järkevää asiaa ja väsymyskin painaa päälle, yllätys yllätys. Koitan ottaa itteeni lähipäivinä niskasta kiinni ja ryhdistäytyä!