Käytiin äiteen kanssa "retkellä" viime viikolla. Siis se soitti mulle aamupäivällä lähtisinkö käveleen koirien ja sen kans Kirjuriin ja tottakai halusin mennä. Suurin osa lenkistä mentiin tollasia pitkospuita pitkin, siellä oli tollanen kiva lyhyt ulkoilureitti, joka kulki välillä rantaa pitkin ja välillä keskellä mettää. Koirat nautti kun pääsi pitkästä aikaa lenkille! <3

  

Sit törmättiin tälläseen:

Eipä oltu ikinä kuultukaan että sielä olis joen yli menevä lossi. Minä sen sitten hinasin vaijerista vetämällä meidän puolelle ja sitten taas vastarannalle kun oltiin kyydissä. Oli huisia! :DD (kuulemma se silti siellä on ollut useamman kesän, talveksi viedään aina pois. paitsi viime kesänä ei ollut kun jotkut oli koittaneet tehdä ilkivaltaa sille :( )

 

Sain Sinikalta (http://sinikkam.vuodatus.net/) idean. Tätä alettiin väkertää viikonloppuna:


Työnjohtaja Sohvi valvoo kun Kipi tyhjentää toista kaijutinta.

Tässä välissä Kipi poisti toisesta kotelosta yhden pitkän sivun, liimasi kotelot toisiinsa ja teki nurkkaan kolon portaille.

Ekaksi liimasin jokaiseen reunaan tollasen puutikun, koska kun tosta otettiin se etulevy pois, jäi siitä ikävä ja leveä kynnys. Nyt on kaikki reunat samassa tasossa :)

Sitten pääsin tapiseeraamaan. Tästäpä tulee olohuone. Siis tuohon, johon tapetti loppuu tulee seuraavaksi seinä ja toiselle puolelle rakentuu keittiö.

Koko talo.

Pulmallisen tästä projektista tekee sen koko. Tuohan on siis oikeasti mihinkään mittakaavaan aivan liian korkea huonekoko, mutta kuitenkin liian matala että siihen saisi laitettua välilevyt (sitten tulisi neljä kerrosta). Toisaalta, jos tästä tekee vanhanaikaisen talon niin silloinhan entisaikaan on huoneet olleet paljon korkeampia kuin nykyään. No, ei ihan näin paljon korkeampia kuin tämä nyt on suhteessa oikeaan taloon, mutta kuitenkin. Teemaa taloon en siis ole vielä päättänyt enkä tapettejakaan enempää, se rakentuu pikkuhiljaa eteenpäin siitä mitä käytettävissä on. :) Katsotaan... :)