Tää täälä ja te sielä odottelette varmaan pitkästä aikaa taas päivityksiä. Touhua on ollu niin paljon ettei oo ehtiny kirjotella. Kamera on kerranki ollu mukana melkein joka reissulla, joten kuviaki olis näytettävänä vino pino. Mutta en mä ees muistanu että juhannusreissutki on vielä tyystin kertomatta - tosin jää edelleen, koska kirjottelen nyt äiteen koneelta ja kuvat on omalla koneella kotona, enkä kuitenkaan jaksais lisäillä kuvia jälkeenpäin.

Paitsi että löysimpäs äiteen kuvakansioiden uumenista Kipin kännykällä juhannuksena ottaman kuvan:


Vähän esimakua tulevasta ;)

4.7. tosiaan meitsi otti ja täytti pyöreitä. Synttärikakku näytti tältä:

..ja kahvipöytä tältä:

Kakku oli kyllä taas oikein sattumusten summa. Ensinnäkin tein pohjan kahteen kertaan, koska ensimmäisestä versiosta unohdin taikinasta kokonaan jauhot. Uunissa sit ihmettelin et miks toi kohoo noin kummasti ja sit kun Kipi kysy että etkai unohtanu mitää, niin muistin saman tien että perskule, tossa noi jauhot on edelleen kipossa vieressä!!  Kello oli tohon aikaan puol 1 yöllä ja viimeset munat meni tohon pohjaan, joten eikun aamulla uus yritys. Seuraava kämmi kävi sitte pohjaa leikatessa ja täyttäessä. Pohja oli niin pehmeetä haperoo että se meni ihan joka kohdasta halki ja rikki. Täytte meinas pursuta väleistä pois, koska laitoin liian vähän maitorahkaa mutta silti ajattelin että ei se tarvi liivatetta. Päälliskerma loppu kesken eikä meinannu vatkautua. Jotenki sen siihen päälle sitte sain mutta en todellakaan mitenkään nätisti. Mansikat onneks peitti päälysosan epätasasuudet ja vähän valkosuklaalla raitaa päälle ni komee tuli! ;D

Jjoo.... Sairasloman päätyttyä työkkärihän laitto mut takas Typin asiakkaaks ja sieltä ne sitte keksi, että voisin hakee paikkaa Kätevä -projektiin. Ite en siitä enää mitään muista keille se on suunnattu yms. mutta eikö ne vähän kaikki oo vähä sellasille "reppanoille" jotka ei muualle pääse, ei varsinkaan töihin ja muutoin makais vaan kotona. Se toimii tuolla DIAKin pihapiirissä ja siel on sellasia erilaisia työpajamaisia juttuja, että saa mennä tekeen mitä haluaa, mutta ensiks kaikki joutuu puutyöpajaan. Mun piti ensin päästä alottaan aikasintaan 1.8, mutta viime viikolla mulle soitettiin että pääsisinkin alottaan jo tänään. Jäljempänä syy, miksen pystyny vielä.... Ei välttämättä ihan hirveesti nappais se puutyö, mutta toivottavasti siitä selvitään. Vaihdan kyllä heti pajaa ku on vaan mahdollista. Siel tehdään kaikenmaailman puutöitä ulkopuolisille asiakkaille ja vaan joskus saa tehdä itelle mitä tykkää. Että olis ees sillai että sais joka päivä tehdä mitä haluaa ni vois olla kivempaa.
"Työpäivät" pajalla kestää 6 tuntia eli klo 9-14. Omat eväät, omat työvaatteet... Siitä saa onneks iha rahaaki eli työmarkkinatuen ja sit sen ihme kulukorvauksen 9€ per päivä verottomana. On se hyvä et tää meidänki rahatilanne alkaa pikkuhiljaa parantua. Ollaan sitä täs jo makaronilla elettyki iha riittävästi. =)

 

Asiat on muuten edenny tässä pikkuhiljaa eri vaiheisiin, käykääpä lukasemassa jos kiinnostaa: Vauvasiemeniä ja Viimeinen satama. Näinpäin nämä voin linkitellä, toisinpäin en koskaan mainitte toisten blogieni osotteita.

Helpompi alottaa uus blogi täysin eri aiheille, kun niin että liittäsin ne vielä tähän. Tää on vaan tällänen yleisblogi johon valitan elämääni yleensä. Etenki toi hääaihe tarttee mun mielestä ihan eri osotteen, vauvahaaveet ny vielä voiskin tähän liittää.... Mutta on nyt noin =)