Sunnuntaina olis ollu kahdessakin paikkaa Porissa mätsäri, mutta yllätys yllätys kumpaankaan en päässy ku vanhukset päätti ettei niil oo aikaa viedä mua sinne. Timon ymmärränki, se alko tapetoida seiniä, mutta äiteellä taas ei mitään muuta ollukaan ku aikaa koko päivän. Olis ollu kiva mennä niihin, täälä kun ei kovin usein mitään järkätä.. Noh joo..

 Tää päivä, tai siis iltapäivä ja ilta, on taas menny tapellessa. Äitin kans enimmäkseen. Se ei edelleenkään usko, että mun unettomuus ei johdu koneesta, vaan siitä, etten yksinkertasesti vaan saa unta! Vaikka joka päivä sitä sais sille tolkuttaa. En jaksa enää tapella sitä vastaan, haluan pois täältä! ..mutta eihän se onnistu ilman rahaa.. Äiti on koko illan tänään ollu yhdestä sattuneesta syystä tosi kiukkunen, se kielsi jopa multa BB:n kattomisen ja käski sammuttaa koneen sen takia ku on ollu niin rankka päivä. No ei auttanu ku totella, ku Timo tuli siihen viereen kans jotain tärkeileen. Enkä jaksa kuunnella sitäkään enää yhtään! Niin no oli äiteellä syy olla kiukkunen, mutta sen kerron vasta huomenna kun pääsen koneelle, nyt en jaksa. Oon nimittäin puhelimella täälä ja tää on melko hitaanlaista kirjottaa näin. Mutta pakko oli päästä jotain kirjottaan.

Tein muuten tänään taas omppuhilloo, hiukan isomman satsin ku viimeks. Mutta pilalle se meni, nimittäin poltin sen vahingossa pohjaan! :/ Ei se nyt ihan hirveeltä maistu, kyllä se kai alas menee, mutta kyllä siinä maistaa ettei ihan priimaa tullu. Harmi, siihen meni niin paljo sokeriaki.

Huomenna se olis taas posliininmaalauspäivä, mutta jostain syystä ei yhtään innostais mennä sinne.. En tiedä itekään että miks. Jos suinkaan huomenna jaksan ja viittin, niin meen iskälle posliinin jälkeen. Siinä on vaan ongelmana se, etten taida osata sinne ja siks toisekseen ei kauheesti huvittais ajella pienellä mopolla tota suurta valtaväylää, jossa rekat ja muutkin menee täysiä ohi, niin että meinaa ilmavirran mukana ajautua pois ajoradalta.
Nyt alkaa puhelimella näppäily riittää ;) Huomenna fiksaan tän tekstin kuosiin :)

 

*edit 15.9 klo 13.18*

Niin se äiteen kiukkusuus johtu Samista. Sami pääsi kolmelta koulusta ja odotettiin sitä vielä viideltäki kotiin, kun ei ollu pojasta kuulunu mitään eikä vastannu puhelimeen. Sanoin vaan äitille että se on jossain kaverilla ja puhelin on äänettömällä niinku aina. Eipä ollu... Nimittäin vähän yli viis sitte tuli äitille puhelu - poliisiasemalta. Ei äiti sitä sanonu vaan kuulin sen puhelimen läpi, ku joku nainen pälätti ensin nimensä ja loppuun sano Porin poliisiasemalta. Sitte se kysy, että oletko Samin äiti. Enempää en kuullu, mut sit taas lopusta että "koska pääsisit tulemaan tänne" Äiti vastas että vaikka samantien. Se oli jo eteisessä takki päällä ennenku lopetti puhelun, koska se arvas että sitä pyydetään sinne. Ei sanonu mulle mitään, vaikka kysyin että mitä nyt on tapahtunu. Lähti vaan. Pari tuntia ne sielä oli, sitte tuli äiti kotiin autolla ja Samppa hetken päästä peräs pyörällä. Kumpikaan ei puhunu asiasta ensin mitään, vaikka äiti sano vielä ennenku Sami oli tullu että kertoo sit ku se tulee. No mä ja Henkka tivattiin asiaa sen verran että äiti sitte kerto. Sami oli menny koulun jälkeen Sokokselle ja meinannu pölliä sieltä jonku laturin, mutta oliki sitte menny maksaan sen. Vartija oli kuitenki nähny tapahtuman ja ottanu Samin puhutteluun ja kutsunu poliisit. Lopun sitte jo kerroinki...
Lisäks äiti oli pois tolaltaan Porissa viikonloppuna sattuneen auto-onnettomuuden takia. Se 15v poika, Valtteri, oli nimittäin Henkan kaveri ja samalla luokalla. Kuski oli isoveli, nimee en nyt muista. Mukana oli myös toinen veli ja serkku oli se Niinisalossa armeijassa oleva. Henkalle tuli koko päivän kauheesti soittoja, mummuilta ja iskältä ku kaikki kyseli tunsiko Henkka niitä yms. ja kuinka Henkka nyt voi. Jjoo...

Piti laittaa niitä tapetointikuvia nyt, mutta empä ehdikään ku pitää lähtee sinne posliininmaalaukseen. Laitan sitte illalla ku palaan =)