Vaikka elämä ei nyt juur ihan putkeen meekään (tästä oma postaus heti ku jaksan kirjottaa, on paperilla kyllä jo...), aion silti heti huomenissa lunastaa ensimmäisen uuden vuoden lupaukseni. Alotan nimittäin sen uuden harrastuksen (niin no siellä alempana kyllä luki että LIIKUNTAharrastus, mutta se on työn alla. Harrastus kun harrastus ;)). No, en alota "uutta", vaan jatkan vanhaa. Sovin Kankaanpääläisen posliininmaalauksen opettajani kanssa, että voisin alkaa taas käymään siellä. Tää Porin ryhmä on ihan perziistä, joten siks sinne. Bussikortti koulumatkoja vartenhan mulla on, ja se käy koko Satakunnan alueelle joten matkustuskustannuksia ei tuu. Täytyy vaan toivoa, että olis joka torstai lyhyt koulupäivä, jotta pääsisin sinne. Aikaa bussien vaihtovälissä ei muutenkaan oo mitenkään ylimääräsesti, joten kiire tulee. Huomenna täytyy vielä ehtiä hakemaan maalipakki kotoa. Sitä en ala joka viikko eestaas kulettamaan, eli jätän sen Kpäähän.
Hommaan meinasi jo heti huomisen osalta tulla este, sillä mulla on huomenna koulun jälkeen HOPS-keskustelu open kanssa. Onneks sain sen vaihdettua luokkakaverin kanssa päikseen ja mulle se lankee sitten perjantaiksi.

Kuten jo mainitsin, olostani en ala enempää kertoa tähän postaukseen. Mitenkään hyvin ei kuitenkaan mene, toissapäivänä nostin masennuslääkityksen annosta (on psykiatrin lupa), ei tätä shittiä muuten kestä. Koulusta myöhästyin maanantaina sekä eilen pari tuntia, tänään en jaksanut mennä ollenkaan. Meillä kun ei tänään ollut "luokanvalvojan" tunteja ollenkaan, joten mitä väliä. Tuskin ne muut opet kauheesti läsnäololistoja kyttää, nämä tämänpäiväiset ainakaan kun ovat ihan uusia eivätkä vielä tunne meitä...
Teki kyllä hyvää nukkua pitkään tänään, kaksi edellisyötä on mennyt valvoessa, kun ollaan taas oltu Tiinan kanssa ajelemassa. Molempina öinä menty nukkumaan kolmen maissa. Ihan liian myöhään, tiedän, mutta ei auta vaikka sanoisin Tiinalle että aamulla pitää herätä kouluun. Se ei ajattele asiaa samasta vinkkelistä, sen kun ei tarvitse herätä aamusti ennen kuutta, joten mitä väliä.

-------

Lisää muutosta

Ostin jo aikaa sitten syksyllä Kärkkäiseltä nukkekotiin vanhuspariskunnan. Ensin ajattelin, että he menevät sitten asuttamaan Nimettömää nukkekotia, mutta päätin sittenkin, että Wilhelmina saa luvan muuttaa. Ehkä vanhukset sopivat paremmin vanhan talon tyyliin, palvelija ja kaikki :) Wiltsulle taitaa sitten tulla perus nuoren naikkosen kämppä (onhan se pienempikin kuin Villa Helmi), ei mitään opiskelijatyyliin mutta kuitenkin. Viime yönä tapetteja katsellessani syttyi ajatus, että talon nimeksi taitaa tulla Vihervaara.

Villa Helmeen on takka tekeillä. Ensimmäinen tekele ikinä, joten on sen mukainenkin.... Se kivitakkahan hävisi muutossa edelliskesänä, mutta jos joskus siihen törmään niin ehdottomasti sen Villaan laitan mielummin kuin kakluunin.
Eilen askartelin myös tauluja, taitavat kaikki sopia enemmän Villaan kuin "Vihervaaraan", mutta saas nähdä. Mitään mestariteoksia nekään eivät ole, mutta ihan jees kuitenkin.  Vanhukset ja taulut kuvailen varmaankin piakkoin. Samaten pitäisi raahata Perikseltä se Nimetön nukkekoti tänne omaan kämppääni, nyt ehkä olisi inspis alkaa laittamaan sitä.