Oli se hyvä että päätin jättää sen kodiittorialan. Ei musta kyllä kakuntekijää tule! Tänään yritin tehdä kakkua ja se jäi kyllä viimeseks! ....ainaki hetkeks... Meni kyllä kaikki taas niin putkeen ettei ikänä!

Tein viiden munan kakkupohjan. En löytäny sopivaa vuokaa, oli neljän munan ja seuraava kahdeksan munan. Päätin laittaa siihen neljän munan vuokaan ja 1/3 taikinaa laitoin sit pieneen lasivuokaan. Taikina tuli silti yli reunojen, ei pahasti mutta tuli kumminkin. Sen takia se ei irronnu vuoasta kunnolla ja pinnasta (eli käännettäessä pohjasta) tuli epätasanen. Kakku oli siis hiukan vino. Se onneks kyllä tasottu kun leikkasin sen ja täytin.
Täytteeks laitoin viime syksynä tekemääni omenahilloo ja hedelmäcoktailia ja hiukkasen kermaa. Kansi päälle ja sitte aloin kaulitteen marsipaania. Se ei meinannu millään pysyä yhdestä reunasta ehjänä, kolmeen kertaan sain kaulia uudelleen ja sittenki jäi vielä pieni halkeama. Vatkasin Flora Vispin, mutta se jäi liian löysäks kun toinen vatkain yllätys yllätys hajos, siis se ei pyöriny ollenkaan, niin jouduin käyttään vaan yhtä vatkainta. No, halusin kuitenki yrittää vaikka tiesin ettei siitä mitään tuu. Kokeilin sitä mun uutta koripunostyllaa. Vähän alle puoli kakkua sain pursotettua kunnes se kerma lämpes ja lässähti. Loput sitte heittelin reunoille lusikalla ja tasottelin raapalla, mutta eipä siitä tasanen tietenkään tullu. Päätin vaan että ihan sama, pilalla se kakku joka tapauksessa on!
Marsipaanin päälle halusin kokeilla sitä ostamaani vaaleenpunasta koristelugeeliä, mutta sitte meni lopullisesti hermot! Se oli niin löysää että en mä ainakaan saanu sillä minkään valtakunnan kuviota aikaseks! Kiersin sillä sitten vaan reunan yksinkertasesti ja keskelle tein sydämen.

Äiteeltä kysyin että heitänkö seinään nyt vai heti niin se kysy ihmeissään että mikä vika siinä muka on. Vastasin vaan kiukkusesti että ookko sä sokee?! Ekkö sä nää et se on  P I L A L L A!!

Mua vituttaa toi kakku niin paljon, ihan turhaa kulutin marsipaania, koristelugeeliä ja kermaa ja ne hedelmäcoktailitkin olisin voinu syödä ite suoraan purkista!! On varmaan tosi herkullista huomenna. Marsipaanin alta unohdin "eristyksenkin", eli siis sokerikreemin. Se on varmaan huomenna ku märkää räkää vaan.  Nam!