Pidätte mua varmaan ihan tärähtäneenä nyt, jos kerron että palan jo halusta vaihtaa jouluverhot ikkunaan ja laittaa uudet jouluvalot paikalleen. En siis kynttelikköä sentään, mutta pari viikkoa sitten ostin Lidlistä sen tähtivalohässäkän, jossa on 6 tähteä narujen päässä, sen haluaisin jo laittaa olkkarin ikkunaan piristämään pimeitä iltoja - kynttilöiden lisäksi tietysti. Ja anoppi osti meille jouluverhot, saatiin ne tänään ja tekis niiiin mieli laittaa ne heti ikkunaan! :D

Taannoin lupasin esitellä tekemäni joulukortit, no nyt ne tulee! :D

On monenlaista korttia, kaikki periaatteessa samanlaisia mutta silti ihan erilaisia.

punaista vihreällä napilla...
punaista kahdella punaisella napilla...
vihreää punaisella napilla...
vihreää kahdella punaisella napilla...

ja muutama pienempikin...

Tässä ei todellakaan ollut kuin muutama kortti, yhteensä niitä on tullut tehtyä ainakin 30 kpl. Noita tähtiä oli ensimmäisessä erässä kortteja suurimmassa osassa, tähän kuvapläjäykseen niitä nyt vaan ei eksynyt enempää kuin yksi. Sinisiäkin nappeja oli 12kpl, niistä tehtyjä kortteja en jaksanut nyt lähteä hakemaan makkarin kaapista, eli ne jääköön esittelemättä.

Anoppi pyysi tuossa n. kuukausi sitten Kipiä tekemään töissä erikokoisia metallilaattoja askartelujaan varten. Niistä syntyi pakettikortteja ja pieniä "tauluja". Pakettikortteihin hän tulosti kuvia netistä, värjäsi paperin kahvilla ja liimasi kuvan metalliläpyskään. Takapuolelle hän liimasi koristeellisemman paperin. Tauluihin hän tulosti koneelta kuvakansioista kullekin ihmiselle sopivia kuvia, esim. tyttärelleen hän tulosti hänen perheestään kuvia ja ystäväpariskunnalle heidän lapsenlapsensa kuvan. Muutoin teki samoin kuin pakettikorttien kanssa.
Minunkin näitä piti tehdä, mutta jostain syystä en mistään löytänyt sopivia kuvia. No, kuten kerroin aiemmin, teimme yhteistilauksen askartelukauppa Slöjd-Detaljeriin. Tilasin sieltä 2 arkkia vintagekuvia, joista sain sitten minäkin tehtyä omat pakettikorttini. Niitä tosin emme värjänneet kahvilla.
Tässäpä muutama täysin valmis:


takapuolelta ne näyttävät tältä:
jompaa kumpaa paperia tulen takapuolella kaikissa käyttämään.

Kaikki 18 kuvaa olen siis kyllä jo liimannut taustoihinsa, mutta suurimmasta osasta puuttuu vielä tuo toinen puoli ja narut.

Asiaa olisi vielä vaikka kuinka paljon, mutta kello alkaa näyttää jo niin paljon, että on korkea aika kömpiä kullan viereen nukkumaan.

Lopuksi vielä kuva, jossa näkyy uudet geelikynteni jotka kävin laittamassa viime viikolla ja ihana yllärisormus, jonka Kipi antoi mulle eilen. <3 Yllätyin kyllä täydellisesti kun Kipi otti taskustaan pienen rasian, jossa toi sormus oli. Oli kuulemma käynyt joskus ostamassa mutta odottanut sopivaa hetkeä antaa se. Se on nyt sitten mun vihkisormus! :))

 yksi kynsi irtosi toissapäivänä :(