Meikäläisten joululeivonnaiset on tänä vuonna siinä, että leivoin kaksi Heikkilän emännän maustekakkua. Ja joulutorttuja on tietysti tehty jo monen monta kertaa, sitä mukaa uusia kun vanhat on syöty. Ja Timo on niiden herkkujen suurkuluttaja ;)
Me kolme kun ei olla kotona joulua ja äitikin vaan töissä, niin eipä ole tarvetta leipoa enempää... Ehkä sitten uudeksi vuodeksi leivotaan enemmän, jos tulee porukkaa...

On tässä mennyt taas muutama viikko viime kirjoituksesta. En ole jaksanut kirjoitella, vaikka aina välillä asiaa olisikin ollut. Ja nyt en enää taida jaksaa alkaa kirjoitella monen viikon kuulumisia... Hyvin on kuitenkin mennyt, ehkäpä masennuslääkkeet alkavat auttaa oloon, sillä ei ole ahdistanut ollenkaan vaan olo on ollut kutakuinkin tosi energinen. Ja vaikka viime viikko oli kouluakin, eli aamuheräämisiä ennen seitsemää viiden viikon lomailun jälkeen, ei yhtenäkään aamuna ole väsyttänyt. Kellon oikeinpäin kääntäminen sujui siis todella hyvin, ekan päivän jälkeen kun menin nukkumaan jo puoli kymmeneltä ja muinakin iltoina viimeistään klo 23 olen jo ollut punkassani. Iltapäivästä onkin ehkä väsyttänyt, mutta silti olen vienyt koiria lenkille muutamana iltana yms. enkä nukkunut päikkäreitä, vaan tosiaan mennyt sitten aikaisemmin nukkumaan.

Alkoholiakin on tullut nyt otettua viime perjantaina ja tänä perjantaina, ja kahden kerran jälkeen on todettava, että se ei sovi yhteen masennuslääkityksen kanssa kuin korkeintaan pieninä määrinä. Vaikka en mitenkään erityisen paljon sitä nytkään ottanut, vaan siis normaalitkin määrät alkavat olla liikaa. Kahden kerran perusteella sanon, että en enää halua olla niin sekaisin mitä näillä kerroilla. Muisti lähtee lähes täydellisesti.... :( No, uutena vuotena varmaan taas lähtee hiukan lapasesta, mutta sen jälkeen 1-3 siideriä saa riittää. Se vastaa masennuslääkityksen kanssa 5-6 siideriä silloin kun mulla vielä ei ollut lääkitystä.

Nytkään en jaksa enempää kirjotella, kaaduin nimittäin perjantaina kenttään kun lähdin baarista, uudet saappaani luisti alta. Ne on tosi liukkaat kun pohjassa ei ole mitään kuvioo, siis ihan selvinpäinkin niillä meinaa kaatua erittäin helposti vaikkei edes liukasta olisi. Niin siis, kaatumisen johdosta ilmeisesti niska tärähti sen verran sopivasti, että eilisillasta lähtien niitä on särkenyt ihan kiitettävästi. Yön onneksi sain nukuttua, mutta hereillä ollessa ei oikein mikään asento ole hyvä. Asiaa ei yhtään auta se, että tänään on muutenkin alkanut tuntua hiukan flunssaiselta. Kurkku on kipeä ja päätä hiukan särkee, hiki nousi heti päälle kun vain otin pyykkikorista pyykit pois ja laitoin ne kassiin. Toivottavasti en tule kunnolla kipeäksi, ettei mene joulu pilalle.

Onneksi joululahjat olen ostanut jo edellisviikolla Tuurista, kun käytiin Nooran ja sen poikaystävän kanssa ja viime viikolla kävin Tiinan kanssa shoppailemassa Jyskissä, Honkkarissa yms.... :)