Ups, unohtu sillon maanantaina kirjottaa juttu loppuun ja nyt en enää muista mitä piti kirjottaa..

Vähiin käy ennenkö loppuu. Tää viikko oli lyhyt, ja siks luulis että myös helppo, mutta ei - tais olla pahimmasta päästä.

TI: Tiesin, että meidän luokkaretkestä ei tulis kiva. Mä olin jo heti aamulla kärttynen, ja se vaan paheni päivän edetessä. Päätä särki ja oli muutenki vähä kipee olo ja vitutti. Katariina tunki samaan autoon mun, Tiian, Pandan (=Pauliina), Annin ja Juulian kans. Sitä oli tosi mielenkiintosta kuunnella koko kaks tuntia, ku se höpötti jotain omiaan ja vastaili muitten juttuihin vaikka ei ees puhuttu sille. Se ei osannu olla hetkeekään hiljaa! Se on tosi ärsyttävä, eikä tajua mistään mitään! Sille voi sanoo iha mitä tahansa ja se uskoo kaiken. Ja kysyy samat asiat kymmeneen kertaan. Opettajillaki menee siihen hermot ja ne piilovittuilee sille. Mut joo ei enempää Katariinasta..

Kuvassa meidän luokkalaisia. Vasemmalta Kimmo, Ansku, Tiia, joku ja Ramona. Takana AD eli Adrian ja joku. Kuvassa muuten myös se mun ihastus, mutten voi kertoo kuka noista..

Hahhaa, Juulia ja Anni

Tiia ja Panda. (älkää sekottako siihen Tiian jonka luona Vihdissä olin...)

 Merinäkymää enmuistamistä.

Samoja kallioita.

Rantaa vielä hiukan. Tosta näkee kuinka kova aallokko ja tuuli siellä kävi.

LailaLeila ja Juulia.

Näkymä alas näkötornista Linnakepuistossa, ei zoomattu.

Joku hiidenkivisysteemi Linnakepuistossa.

Santeri&Nintendo DS ja Henna

Päästiin Meri-Poriin, vietiin kamat Preiviikin koululle ja lähdettiin bongaan lintuja. Santeri tunki samaan bussiin meidän kans ja hääti Annin toiseen autoon. Santtu vittuili mulle koko matkan ja kiusas. Kaikki sano sille vuoronperään että lakkaa ny jo kiusaamasta mua, mutta eiku se vaan jatko ja jatko. Se ilmeisesti nautti mun kiusaamisesta. No, saatiin kuitenki jotenki oltua ja palattiin takas koululle kuudelta. Menin nukkuun samantien, ku vitutti niin paljon. Tai siis yritin nukkua, kaikki vaan huusi ja riehu ni eihän siä mitään saanu nukuttua. Mutta vetäydyin silti makuupussiini ettei kukaa näkis ku itkin. Tunnin päästä, eli seittemältä oli ruoka, mutten menny syömään. Tai kävin sitte jälkeenpäin hakemas pari leipää. Sitte oli jotaki laulua ja pelejä, mutten osallistunu niihin, vitutti niin paljon. Ilta meni siinä makuupussis kyhjöttäes ja nukkuvaa esittäes. Puol kymmenen mais mentiin nuotiolle paistaan makkaraa ja lihapiirakkaa, minäki sorruin. Siinä taas oikeen kunnon kasvissyöjä. Mutta ku oli niin kova nälkä, ni oli pakko syödä. Syömisen jälkeen puoli 11 aikaan menin LailaLeilan kans saunaan. Tultiin pois ja menin ulos jäähtyyn ja soitin äiteelle. Porasin sille ainaki varttin kuinka huono olo mulla on. Pää on kipee, mikään ei kiinnosta, kaikki vaan kiusaa, en edelleenkää saa nukuttua ja mikään ei auta tähän pahaan oloon. Ku sanoin ettei siitä Tertustakaan paljoo oo hyötyä, että jopa tää blogi auttaa enemmän ku Terttu, niin äiti sano että no sitte seuraava vaihtoehto on Harjavalta. Siellä on intensiivisempää keskustelua niitten hoitajien kans ja niin ees päin.. Kävis mulle, pääsis pois kotoo, pois ongelmista ja pois kaikkien kusipäitten luota. Sitä en äiteelle sanonu, että jos Juulialla tai Annilla olis ollu puukko mukana jolla ne aina viiltelee, niin olisin pyytäny sitä niiltä ja viillelly ite. Niin paha olo mulla sillon oli!
Puol 12 aikaan menin takas nukkuun, onneks 12 oli hiljasuus ja Kimmo kyllä piti siitä huolen että sillon hiljenee. En kuitenkaan saanu heti unta, pelasin puhelimella tunnin verran. Hetken pyöriskelin ja sitte nukahdin. Onneks.

KE: Aamulla oli 9 aamupala, joten heräsin varttia vaille. Puin äkkiä vaatteet päälle ku muut ei ollu viä heränny ja sitte pistin takas maate siks varttiks.. Sitte aamupalalle, sen jälkeen paikkojen siivous, tavaroitten pakkaus ja ittemme pakkautuminen autoon. Kello oli 12 ja lähdettiin ajeleen Poriin. Käytiin Yyterissä hiekkarannalla ja Ansku ja Henna otti kengät ja sukat pois ja haki merestä pieniä simpukoita. Mäki sitte keräsin niitä hiukan, ne oli tosi ihania ;). Mentiin syömään puol kahdelta opiskelijaravintola Sofiaan, joka oli Puuvillatehtaan sisäpihalla. Ihan hyvää ruokaa oli :) Tunnin päästä, eli puol kolmelta muut lähti Prismaan shoppaileen, ja mut heitettiin jo bussiasemalle, kun ne ei enää olis tullu takas keskustaan, vaan lähti sieltä takas Karkkuun. Ja mä kun pääsen Porista kotiin paljo paremmin niin ei ollu järkee lähtee Karkkuun enää. Oli jokseenki parempi päivä, ei enää särkeny päätä eikä ollu kipee olo enää :) Santtu kyllä edelleen tunki samaan autoon meidän kans, ja vaikka Pandaki sano että ei se tulis, niin se vaan tuli. Ja vittuili ja kiusas, mut päätin etten jaksa vastata sille mitään, eilinen riitti ihan tarpeeks.
Tulin neljältä kotiin, ilta oli ja meni, koneella istuin hetken mutten taaskaan ehtiny tänne asti.. Kävin kaupassa ostamassa blondivärin Silmänisku

Yyterin rantaa

Ja toiseen suuntaan

 


TO: Tänään nukuin 10.30 asti ja nousin sitte. Istuin koneella jokusen tunnin ja  kävelin sitte koirien kans kauppaan ostaan värinpoistoaineen. Pistin sen päähäni ja lopputulos miellyttää kyllä silmää ainakin hiukan :) Olis voinu antaa vaikuttaa kauemminki, nii olis lähteny paremmin punanen väri pois. Mutta kyllä tähän huomenna blondin saa varmaan ihan kivasti ;) Tänään oltiin muuten äiteen kans 18.30-20.30 Oriflame-illassa. Ostin kolme arpaa, joista kaks voitti. Mammalle pelargonian ja itelle Giordanin dödön ja huulikiillon. Se dödö on hiukan ihanan hajusta, oon sitä ennenki käyttäny <3 Melkeen ei tarvii hajuvettä ollenkaan ku se tuoksuu niin paljon :>

Menipä tähän nyt kauan aikaa, jäi L-kooditki väliin Itku No, parempi että meen nukkuun nyt vaan suoraan. Huomenna aamulla pitäs 9.30 mennä Tertulle. Sen jälkeen pitäs käydä silmälasiliikkees kysymäs jos Sampolla, eli liikkeen pitäjällä, olis aikaa, niin vois kattella uusia laseja :) On ny kulunu taas niin kauan aikaa että ei Kela varmaan kohta ees korvaa uusia laseja, ne kun osaa sitte vänkätä vastaan millon mistäki. Sitte pitäs käydä Lidlissäki, ku näin mainoksessa "halvan" Almondyn Daim-kakun, niin ostan sen äiteelle sunnuntaiks :> Ja Halpa-Hallista tai Tokmannista sitä Huopanen-lankaa, että sais tehtyä sen äitienpäivälahjan :>

 

Lady ja Hippa

Lady ja luu

Hippa. Tosta sen näkee selvästi kuinka laiskoja omistajia "raukkaparalla" on kun ei jaksa edes turkkia nyppiä, heh Silmänisku

Mutta nyt nukkuun, aamulla aikanen herätys. Öitämoi! :>