Tää on ollut koko viikon kipeenä. Maanantain olin koulussa, tiistaista asti kipeenä siis. Ei kuumetta, mutta lämpöä (37 suunnilleen koko ajan), kurkkukipu alkoi jo sunnuntaina ja pää kipeä. Korviakin särki hiukan torstaina. 
Perjantaina ei ollut enää kurkku kipeä mutta ääni painuksissa kuitenkin, mutta muuten helpotti sen verran, että lähdin illalla laulamaan karaokea Ysikakkoseen. Eipä ollut näköjään kovin fiksu veto, taisin saada kylmää ja paraneminen veti takapakkia. Eilinen sauna se sitten vasta huono veto oli, pisti "mömmöt" liikkeelle ja nyt nokka vuotaa kuin seula ja aivastelenkin vähän väliä. Silmiä "kirveltää" aivastelun takia. Ei kiva! :( Päätä ei onneksi särje eikä kurkku ole tullut uudestaan kipeäksi.

Mutta eipä nuo ole ainoita oireita mitä mulla nyt on päällä.... Voin olla vainoharhainenkin, mutta parempi katsoa kuin katua. Enempää en halua kertoa ennen kuin asiasta saan varmuuden eli olen käynyt testeissä. Huomenna soittelen terkkarille siis.

Koska kuumetta ei ole, uskalsin vähän leipoa tänään. Tein kaksi pellillistä muffinseja, eli jotain 40 kpl niitä tuli. Äiti pyysi sitruunamuffinseja ja itsellä teki mieli mustikkamuffinseja, poikien tiesin pitävän suklaamuffinseista. Kaikkia kolmea makua siis tein :)) Sitruunaa vaan tuli laitettua liian vähän, eli ei juuri maistunut. Mutta hyviä oli kaikki silti! :))
Kuvaa laittelen taas lähipäivinä.