Tein tänään taas lounaalle jälkkäriksi uuniomenia kun äiti pyysi. Omenia hakiessani huomasin, kuinka paljon puussa onkaan jo ihan kypsiä omenia, ja mietin, että mihin niitä saisi käytettyä mahdollisimman paljon, kun piirakkaakaan ei jaksaisi joka päivä vääntää, eikä siihen edes mene kuin neljä-viisi omenaa kerralla.
Äiti teki iltapäivällä omenariisipuuroa, johon siihenkin meni ihan kivasti omenoita. Huomenna tai ylihuomenna varmaan uusi puuro, sen verran katoavaista tavaraa se on ;)
Illalla keksin, että omenahilloon niitä menisi enemmän. Soitin mummulle ja kysyin miten hän omenahilloa viime kesänä teki. Mummu antoi hyvät ja vielä todella helpotkin ohjeet hillon tekoon. Niimpä kävin sitten noukkimassa puusta kaksi kiloa omenoita ja eikun kuorimaan. Huh huh, oli kyllä niin tuskaista hommaa kun oon niin älyttömän hidas kuorimaan! Alotin homman tossa puoli seittemän aikaan ja lopetin yhdeksältä, että 2 ja ½ tuntia hommaan meni. Ajattelin että jos vaan jaksan, niin teen huomenna tai ylihuomenna uuden hillosatsin, vaikka oli kova työ niin ei siitä silti paljoa hilloa tullut :<

Hillorumban jälkeen kävin saunassa ja nyt viettelen rauhallista lauantaiehtoota :) Oon koko päivän hypänny Facebookin FarmVillessä tsiigaamassa koska sato on kypsää, ettei mee pilalle. Nyt aion lopettaa tältä päivältä senkin vahtaamisen ja keskittyä Bondiin, joka alkaa ihan kohta. Vaikka oon sen nähny ainaki kahteen kertaan, mutta on sentään jotain muuta tekemistä ku istua koneella.

Koiratkin vein taas tänään, ennen tota hillonkeittoo. Mentiin taas vähän eri katuja kuin ennen, että tulis alue tutummaks. Täälläpäin on kiva lenkkeillä kun ei tuu juurikaan toisia koiria vastaan niin nää pysyy hiljaa Nauru Niillä kun on tapana alottaa kauhee haukunta toisia koiria kohdatessa eikä meinata päästä millään ohi. Oon yrittäny kiinnittää niiden huomioo namilla ja vaikka millä, mutta ei. Ne vaan haukkuu. *nolo* Noh ei voi mitään...