Tässä tekemäni isänpäiväkakku Timolle. Kermat ei todellakaan ole nätisti, ja onnistuin vahingossa kuvaamaan vielä ton kohdan missä on kaikkein rumin reuna. Minusta ei kyllä tule kermareunojen tekijää!

Pohja on 8 munan suklaakakkupohja, kostutus 7up. Välissä alkusyksystä tekemääni omenahilloa, banaaniviipaleita ja vaniljakreemi-kermasekoitusta. Päällä tietysti kermaa ja mariannerouhetta.

Tässä kuvassa se ei niin hyvin näy, mutta aika komea kumpu kakun päällä on, kun tein sen irtopohjavuokaan enkä tietenkään kumonnut sitä. Luulin että se laskisi itellään tai viimeistään siinä vaiheessa kun leikkaan kakun, mutta eipä niin käynytkään. Noh ei se mitään ;)

Kermoja en pursottanut, koska sitä oli väliin laittamisen jälkeen vajaat kolme desiä jäljellä, joten ajattelin että loppuu kesken.

Makuarvio: Hyvää, ihan raikas maku. Aika kuivaa kakku oli, olisi saanut kostuttaa enemmän.  En ikinä osaa kostuttaa tarpeeksi! :D

Tuossa kumpu näkyy paremmin  Eikä taaskaan mikään siistein reuna  
Ja anteeksi, kuvat ovat aika pimeitä ja epätarkkoja, ne on otettu eilen illalla kymmenen jälkeen.