Ompa taas kulunu hetki siitä ku viimeks kirjotin.. Oliko ees edellis viikonloppuna? Yllättynyt En tiiä.. No mutta, eipä tässä kai kauheesti mitään ihmeellistä oo tapahtunu.. Edellisviikonloppuna olin Porissa jakamassa Prisman eessä linnuille siemeniä, se oli sellanen SatESYn tempaus.. : ) Siellä meillä oli myös mukana Roki -koira, joka etsii kotia. Siel oli monia Rokista kiinnostuneita ihmisiä ja niin se sitte päätykin yhteen perheeseen. Ja kaks viikkoo se siellä ehti ollakkin, ennenku se mies soitti ettei ne pärjää Rokin kans. No, se tuli eilen sit pois sieltä. Onneks olin kysyny yhdeltä mun kaverilta, et voisko ne ottaa Rokin hoitoon siks aikaa et sille löydetään pysyvä koti, niin ne suostu. Saan ainaki nähdä Rokia usein nyt :) Juu ja tänään olin sitä sieltä Porista hakemassa sille mun kaverille... Ihan hyvin on jo kotiutunu, yrittää leikkii perheen muiden koirien kans kovasti :>

Koulussa menee ihan hyvin nyt :) Ruotsin kokeesta sain 9-, pistarista 8! En oo ikinä saanu niin hyviä numeroita kokeista! Enkun koe 7+. Musiikki nousee kans ja biologia, niitten numeroita vaan en tiiä.. En kyllä ymmärrä miten tää on tapahtunu, ku en lue kokeisiin enkä mielestäni juurikaan tee läksyjä.. Mutta kai se sit auttaa, et ku on ne asiat jo kertaalleen ainaki jotenki opetellu, niin nyt osaa paremmin.

Jaaha, ja sitte taas Santeriin. En oikeen tiiä taas mitä se meinaa.. Flirttaa, halailee ja naureskelee, mutta ei puhettakaan yhdessä olemisesta. :( No okei, ehkä se on nyt vasta taas pääsemässä siihen vaiheeseen, että ehkä itte vaan kiirehdin ku ite olisin valmis koko ajan.. Enkä siks uskalla sille mitään sanookaan, etten vaan vahingossakaan työnnä sitä luotani yhtään kauemmas. Yritän vaan olla normaalisti sen seurassa, mitään sen enempiä miettimättä - se tekee kaikille niin. Yritän olla mahdollisimman mukava, pyydän sen mukaan tupsulle ja tarjoon sillekki, en tiuski enkä oo mustasukkanen mistään enkä kestään. Jospa se alkais lämpeen pikkihiljaa ;)

Nyt en keksi enempää, tai no yhden jutun, mutten jaksa selostaa sitä nyt.. Jatkan siitä vaikka huomenna : ) Hyvää yötä nyt! :) Ja hyvää ystävänpäivää!