Persikkatuorejuustotorttu


Perustuorejuustotorttu Timolle. Elikkäs pohja Digestive-keksejä ja voita. Säilykepersikoita soseutettuna, kermaa ja tuorejuustoa. Sekä liivatteita tietysti, tällä kertaa laitoin 5, kun aiemmin olen laittanut 4 ja kyllä se silläkin määrällä hyytyi normaalisti mutta jotenkin märäksi jäi... No, ei paljon auttanut tuo yhden lisäys... Kukat samoja sokerimassakukkia mitä Timon synttärikakussakin oli. Äiti vielä halusi kermatupsut ;)
Peruskermis iskälle ja pappalle. Tätä samaa settiä on tullut tehtyä monta kertaa aiemminkin....

Pohja 8 munan vaalea sokerikakkupohja, kostutus hedelmäcoktail-liemellä. Täytteenä hedelmäcoktail ja vaniljarahka-kermasekotus. Päällä Flora Vispit. Koristeet sokerimassaa.

En sitten muistanut paistovuokaa valitessani, että juuri tuohon vuokaan tehtynä kakku ei sitten mahdu kupuun edes ilman päällisiä. Senpä takia kermat kuivu yön aikana jääkaapissa (tein siis lauantaina nämä) ja halkeili rumasti. Onneksi on vain kosmeettinen haitta, ettei makuun vaikuta, mutta harmittaa kyllä vietävästi!  Eri asia jos olisi omalla porukalla syöty, mutta kun vein lahjaksi iskälle ja pappalle. Iskälle tuli syömään meidän lisäksi myös Merjan vanhemmat, sekä Merjan tytär Mari ja hänen avokkinsa.

Noh, jos ensi kerralla muistaisi sitten tehdä siihen toiseen vuokaan!