Haha, sitähän vois kohta tehdä oman kategorian lankaostoksille  Heräteostoksia on tullu tehtyä parina päivänä, mutta luulisin niitä hyviksi sellaisiksi :) Eilen ostin kolme kerää flip floppia, valkosta, vaaleenpunasta ja vaaleensinistä kun oli alennuksessa Porin vapsussa  Tänään ostin kaks kerää mustaa Marjukkaa Vammalan vapsusta kun oli tarjouksessa  Marjukka, Katja ja Nalle four seasons kuulemma poistuu valikoimista siellä, Porissa tätä ilmotusta ei ollu  Kuitenkin ollu se tarjous jo aika kauan ilmeisesti ku Nallet ja Katjat oli jo myyty ja Marjukkaakin jäljellä vaan tota mustaa.

Lankaa on koukullakin, yllätys yllätys. "Lupasin" tehdä ainakin yhden sytomyssyn ja sitä siis nyt väkerrän. Sen jo kerran purkasinkin kun alotin alhaalta päin ja meni hermot siihen ku se oli ihan kiemuralla. "Mummupuoli" tuli sunnuntaina käymään ex-kotona ja neuvo että alota ylhäältä niin ei mee kiharalle. Purin siis ja alotin uudestaan. Nyt sujuu paljon paremmin, puolessa välissä oon  Olisin pitemmälläkin mutta on tässä ollut pari päivää pikkusen kulussa, eilen keskustassa ja tänään siis Vammalassa.

Ajattelin että vois toisen sytomyssyn tehdä siitä vaaleensinisestä flip flopista, olis niin ihana väri, mutta voi se olla aika hiostava ku se on vähän sellasta villasta.... Noh katotaan nyt :)

Huomenna lisää selostusta kaikista tapahtumista ja ehkä esittelen iltasella valmistuneen myssyn!