Jaaha, josko sitä palaisi taas astialle piiitkän tauon jälkeen. Yleinen vetämätön olo ja "kiire" on jälleen syynä kirjoitusten vähäisyyteen. Ne suorastaan loistaa poissaolollaan. En edes muista mitä kaikkea tässä välissä ollaan tehty, mutta tässä tärkeimpiä:

  • Meinasi jäädä kovan kuumeen takia mummun juhlat väliin 2.4. Kurkkukipu alkoi yhtäkkiä edellislauantaina ja sunnuntaina nousi kova kuume. Kivasti hyppi koko viikon 37.2 ja 38.7 välillä. Yleensä päivällä oli helpompaa ja illalla nukkuun mennessä oli pakko pukee koko vaatekaapillinen vaatteita päälle sekä liimauttaa Kipi niin likelle kuin vaatevuoren ja peittokasan takia oli mahdollista. Vielä perjantai-iltanakin oli kuumetta 37.4 ja näytti auttamattomasti siltä, että juhlat jäävät väliin. Yön aikana kuume kuitenkin loppui ja minähän en antanut periksi; juhliin oli päästävä. Olo oli onneksi koko päivän ihan normaali, päänsärky jatkui mutta siitä selvittiin 600mg buranoilla. Juhlatkin meni ihan kivasti, ainoa vaan että meidän suvun juhlat ovat tosi tylsiä koska niissä ei ikinä ole mitään ohjelmaa. Suvun tähtiartistikin oli vielä sairaslomalla kurkkukivun takia ;) (= iskä esitteli taas kaikki juhlavieraat toisilleen ja lopuks sano että tässä vaiheessa piti olla onnittelulaulu mummulle, mutta suvun tähtiartisti on vielä sairaslomalla) Yöks mentiin mummulaan.
  • Sunnuntai-aamuna haettiin Maria Karkun juna-asemalta ja lähdettiin ajeleen Tampereelle. Käytiin Ikeassa hamstraamassa kaikkee "Kipiiiiiii, saanksmä tän?" -tavaraa, eli siis tosi tärkeetä sellasta ;D No, tuli ostettua uus paistinpannu, salaatinottimet, erinäisiä kauhoja ja ottimia, salaattikulhoja, jälkkärikulhoja, siivilä, kaljatuoppeja Kipille, uus tyyny ja peitto Kipille, mulle pelkkä tyyny ja kaikkee sellasta.... :) Ikea-reissun jälkeen ajettiin Pälkäneelle hakeen Marialle se haukku, josta oonkin tainnu joskus muinoin mainita.... Mun piti ottaa se eka tänne, mutta vuokranantaja ei sitte antanukaan sen tulla, joten asioita piti järkkäillä uudestaan. Koira kumminkin saatiin tuotua Poriin ja se oli pääasia. Se sitte kyllä joutu lähteen Marian äidille hoitoon kun tuli vähän ongelmia, mutta onneks muutamaks viikoks vaan.
  • Kipi muutti virallisesti mun luo 7.4. Koko seurusteluajanhan se on täällä majannut, mutta nyt se irtisano kämppänsä ja kanto kotiteatterinsa ja hammasharjansa tänne ;)
  • Ekaa kuukausipäivää juhlistettiin kahdenkeskisellä laivamatkalla 5.-6.4 Isabellalla. Oli ihan sikahieno reissu, sain Kipin tanssiin mun kans aina välillä (ei siis mitään discojytää vaan ihan oikeita tansseja), syötiin oikein ravintolassa (Ella's) ja tuli sitä muutama siiderikin nautittua. Jostain syystä mulle ei oikein maistunu mikään, joten ihan oikeesti taisin juoda vaan 5 siideriä ja nekin silleen parin tunnin välein hyyyvin hitaasti. Hyvä niin silti, krapula ja voimakkaasti keinuva laiva ei oo mikään kovin ihana yhdistelmä. Kuviakin otettiin ;)

    Todistetusti oltiin siellä Ella'sissa :D
  • Mua pyydettiin hiusmalliks viime tiistaina ja tottakai menin. Laitettiin pidennykset taas tohon sivuun, sineteillä ja teipeillä. Edellisviikolla olin ollu jo kampaajalla ja sunnuntaina värjäsin hiukseni, joten vähän epäilytti tulisko tummanruskeet ja vaaleet raidat sopiin tähän tukkaan, mutta luotin ammattilaisiin ja kai niistä ihan hienot tuli. Taas kuvaa:
    Ei näytä niin punasilta ku oikeesti on. :/
  • Iskä toi meille eilen mummulasta kunnon sängyn. Oltiin suunniteltu hakevamme lauantaina Ikeasta 2 90cm runkopatjasänkyä meille, kun viimeks käytiin siellä, mutta iskä sano että mummulan vintillä on edelleen niitten vanha parisänky että se kyllä joutaa. Ja niin iskä tarjoutu jopa tuomaan sen tänne, ettei meidän tarvi lähtee hakeen sitä. Säästypä nekin rahat :) Ikivanha sänky se kyllä on ja patjat kanssa, mutta uudehko petari saatiin äitiltä ja Timolta, kun ne osti uuden syksyllä omaan sänkyynsä. Käytiin sitten muuten vaan Tampereella lauantaina, mm. Kipin siskon ja sen perheen tykönä kylässä. Kesällä olis tiedossa mökkireissua Ahvenanmaalle (Kipin ja Kipin siskon perheen jokakesänen "perinnematka") ja syksyllä lomamatka New Yorkiin. Saas nähdä mistä repästään rahat kaikkeen kivaan.
  • Ollaan parisen viikkoa suunniteltu ja puhuttu isompaan kämppään muutosta. Viime viikolla katteltiin netistä sopivia ja torstaina kävin sit ihan OVV:llä kyselemässä. Tärkeimpinä kriteereinä koko, eli vähintään kaksio ja se, että lemmikit on sallittuja koska haluan haukut kylään ihan niinku tähänki asti tänne. Kipi toivo myös omaa saunaa, mutta tyyty talosaunaan siinä vaiheessa kun katottiin että vuokrahinta nousee ihan törkeesti saunan takia.
    Viiteen otin esittelyajat, joista kolme käytiin tänään ja yhdestä jätettiin heti hakemus (samaa kämppää katottiin jo sillon netistä ja jo kuvista se näytti ihan täydelliseltä pesäkololta meille!). Loput esittelyt huomiselta ja torstailta peruttiin. Olis ääreismahtavaa jos saatais se kämppä! Rivarikaksio omalla saunalla. Melko uus talo ja pinnat myös sen mukaset, laminaattia lattiat ja kylppärissä oikeen kaakelit eikä mitään ällöttävää muovimattoo. Kaappitilaa sekä eteisessä että makkarissa viis kaappia, eli korvaa puuttuvan vaatehuoneen, ai niin ja pikkueteisessä 2 peilikaappia. Seinät on molemmissa huoneissa ihan valkoset, niistä en tykänny yhtään, kun tässä nykysessä on se mintunvihree tapetti, mutta ei kaikkee voi aina saada. Kaippa sitä saa hiukan väriä tauluilla ja kalusteilla ja tietty tekstiileillä. Parin päivän päästä pitäis tulla soittoo että miten käy. :) Toivotaan parasta! :))
  • Grillikausi tuli avattua muuten eilen. Kipi osti Tampereen Biltemasta lauantaina meille pallogrillin ja sitä oli sitte pakko päästä testaamaan pikimmiten. Kipi toimi tietysti grillimestarina ja grillas itelleen makkaraa ja niitä uusia rypsiporsaan fileepihvejä. Lisäks tein vielä folionyytit "kermaperunoita", eli perunaa, kermaa, öljyä, suolaa ja sipuleita. Iskällä tehdään niitä aina ja pari kertaa oon sit äitiäkin pyytäny tekeen, on hiukan hyviä! Ja niin oli nytkin vaikka ite tein. :P Kuulemma oli makkara ja pihvitkin tosi hyviä.
  • Raukkaparka on joutunu elämään lähestulkoon kokonaan kasvisruualla koko tän ajan. Oon tehny mm. täytettyjä paprikoita soijarouheella, makaronilaatikkoo ilman jauhelihaa, kasvisgratiinia ja erilaisia wokkityyppisiä sörsseleitä. Pari kertaa oon tosin tehny sille kinkkupastaa ja viime viikolla tein kanakastiketta riisin kans. Tänään se sai jopa nakkikeittoo :D Pitsa on jaettu puoliks ja omalle puolelleen se on saanu tietysti valita kinkkua ja jauhelihaa sekä lämppäreitä on kans tullu tehtyä pari kertaa. Oon oikeesti tosi yllättyny mun taidoistani, oon aina luullu etten mä osaa mitään ruokaa tehdä mutta toistaseks on kaikki kiltisti uponnu ja on tullu jopa kiitosta joka kerta. :) Ainut mitä Kipi söi vähän pitkin hampain oli se kasvisgratiini, mutta pääasia että söi. :D

Nyt tää kokkikolmonen vetäytyy pois koneelta kullan viekkuun sohvalle ja aletaan kattoon leffaa. Ostettiin tänään kaupassa käydessä mango-passion -moussee jälkkäriks ja siellä se nyt odottaa jääkaapissa syöjäänsä. Ei ehditty syömään aiemmin kun meni vähän pitkäks toi kaupassakäynti ja sit Kipi lähti jo treeneihin.... On meilläki leffaeväät! :DD