Vauvarintamalla ei mitään uutta. Gynetäti soitti viime viikolla kun pyynnöstä varasin soittoajan. Ei kuulemma vaikuta tämänhetkiseen tilanteeseen eikä mihinkään muuhunkaan, mutta papa-kokeen yhteydessä oli selvinny että mulla on joku hyvänlaatunen tulehdus alapäässä (ei kuitenkaan hiiva). Sitä en tiedä koska se on tullut eikä varmaan lääkärikään tiedä, kerta en koskaan aiemmin ole gynellä käynyt, mutta eipä sillä tuntunut olevan väliä. Reseptiä lääkkeeseen nyt postissa odottelen. Sen jälkeen pitää ottaa uusi papa puhtaan tuloksen varmistamiseksi. Gynetäti myöskin oli niin ihana, kun kysyi että olenko tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen vai haluaisinko asialle tehtävän jotain muutakin. Vastasin että tietysti jos jotain vain tehtävissä on, niin kaikkeen suostutaan ja täti lupasi laittaa lähetteen julkisen puolen lääkärillemme, sille samalle joka silloin meidät testeihin määräsi. Kumma kun julkisen puolen lääkärit ei tartu tähän asiaan kunnolla, että yksärit sitten joutuvat laittamaan lähetteitä ja viemään asiaa eteenpäin.

Mutta aiheisiin, joista oikeastaan tänne tulin alunperin kertomaan.

Yleensä on jopa Porin messut olleet hyvätasoisia (ainakin mun mielestäni), mutta tällä kertaa petyin ja suuresti. Sunnuntaina oli nimittäin Porin Hää -ja Juhlamessut Pripolissa. Netin mukaan paikalla oli 44 näytteilleasettajaa, mutta en mä ymmärrä mihin ne kaikki sinne sitten hukkui, kun tuntui ettei siellä ollut kuin ehkä 20 esittelijää. Kaikki samassa tilassa, pienet pöydät vierivieressä ja kulkuväylät niin ahtaat ettei siellä edes nähnyt toisten uteliaiden joukosta juuri sitä juttua mikä olisi kiinnostanut. 

Ja muutenkin aivan turhat messut, eipä siellä ollut oikein mitään. Tietysti sitten jos kaikki suunnitelmat on vasta aivan alussa eikä mitään ole vielä varattuna, niin tokkopa sieltä sai hyviä tarjouksia pitopalveluyrityksiltä ja kampaajilta ja sai halvalla kauniin hääpuvun, mutta näin kun kaikki on jo varattuna ja suunniteltuna, niin eipä sieltä jäänyt yhtään mitään käteen. Ja tästä olemattomasta lystistä maksettiin vielä 7€ per nokka. Erityisesti Kipiä se ketutti oikein kunnolla, kun se nyt ei olisi alunperinkään halunnut edes tulla koko messuille, mutta pakotin. :DD

No, eipä tarvii enää ens vuonna mennä xDD

 

Tässä muutaman päivän olen hiukan ihmetellyt, kun Pilvin toinen silmä näyttää jotenkin oudolta ja samealta. Pilvi kun ei tykkää käsittelystä yhtään, ei anna ottaa syliin eikä varsinkaan pysy sylissä sekuntiakaan, niin en ole viitsinyt mennä neitiä häiritsemään kun mitään enempää ei näy. Mutta senkin laitoin merkille, että se on muutaman päivän ollut vain omissa oloissaan, ruoka ei ole maittanut niin paljon kuin yleensä ja se nukkunut paljon. Uloskaan se ei ole juurikaan pyytänyt ja jos pyytää niin menee max. puoli tuntia kun se jo taas kököttää oven vieressä. Mutta se nyt kaiketi johtuu ennemmin tästä hyytävän kylmästä ilmasta kuin mistään muusta.
No, eilen aamupäivällä kissaneiti sitten tuli tuohon sohvanpäätyyn katselemaan maailmaa tapansa mukaan ja huomasin että nyt näyttää kyllä vasen silmä jotenkin tosi oudolta, ja päätin että nyt kyllä otan tuon katin lähempään tarkasteluun. Silmä oli samea kaikesta paskamäärästä ja puoliksi kiinnikin. Rähmää ja kyynelnestettä oli tietysti valunut poskellekin. Pyyhin rähmiä pois sen minkä kissan rimpuilulta pystyin ja voi kauhistus että pelästyin kun yläsilmäluomen alta tuli esiin paksu vaalea joku! :D Luulin tietysti että se on erittäin paksu rähmäkaistale, joka kohta tipahtaa luomen alta poskelle. :D Meinasin sitä ruveta ronkkimaan pois, mutta onneksi en! :D Faceen heti kyselyä että mitä mä nyt teen ja vastaukseksi sain, että se oli vilkkuluomi jonka näin! :DDD Ja yleensä kun vilkkuluomi tulee näkyviin, on se merkki siitä että olisi matokuurin paikka. No minä laiton sitten heti Kipille viestiä että Pilviskä tarvii matokuurin ja mentiinkin sitä sen jälkeen ostamaan kun Kipi tuli töistä. Ja vielä silmähuuhdetta, jolla saa silmän nopeammin paranemaan ja rähmät pois. Annettiin heti eka annos matolääkettä ja pyyhin silmän ja ympärystön huuhteella kostutetulla vanulapulla. Ja kyllä sen hetipian huomasi, että silmä oli jo paljon parempi! :) Ei enää samea ja suurinpiirtein kokonaan auki. Parin tunnin sisällä Pilvi myöskin piristyi huomattavasti, se innostui Sohvin leikkimisestä ja pian ne taas ravas ympäri kämppää niin että matot rullaantu! :D <3 Ja se tuli taas entiseen tapaansa emännän olkapäälle kerjäämään ruokaa kun me syödään! : DDD (Me siis syödään useimmiten sohvalla ja kissoilla ei ole mitään vaikeutta selkänojalta tulla olkapäälle kyttäämään ruokaa. :DD) Voi raukkaparka kun emäntä oli niin tyhmä ettei heti tajunnu tarkastaa kissaa lähemmin!! :((

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, tänään silmä on jo täysin auki, ruoka maittaa ja se oli jopa aamulla lähteny ulos Kipin lähtiessä töihin, odotti kyllä ovella kun mä menin 12 aikaan aukasemaan ovea.

 

 

ARVONTAAN EHTII VIELÄ OSALLISTUA!! =))